Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.11.
Petak u udarnom terminu donosi odlične novije filmove!

TV Preporuke dana – Petak 20.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.11.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21 sat
Na vrhuncu sezone studentskih tuluma policija dobiva dojave o sve više smrtnih slučajeva prouzročenih nekim novim narkotikom. Policija provede raciju i uhiti mladog dilera i njegova kupca. Ispostavi se da je kupac ustvari Alexander, ambiciozni mladi policajac na tajnom zadatku.

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:20 sati

Priznanje, HTV 2 u 22:35 sati
Kod zabačenog dvorca Barburyja izvan grada glavni inspektor Steve Fulcher (Martin Freeman) ispituje glavnog osumnjičenika Christophera Halliwella (Joe Absolom) o tome gdje se nalazi mlada nestala žena Sian O'Callaghan.

FILMOVI

Odred za baštinu, HTV 1 u 20:10 sati
Tijekom okupacije nacisti su izveli najveću pljačku u povijesti pri čemu su za sebe i Treći Reich prikupili i sakrili više od pet milijuna umjetnina. Od iskrcavanja na Siciliju do pada Reicha Odred za baštinu izveo je, utrkujući se s vremenom, najveću potragu za blagom u povijesti, a umjetnine su bile smještene na najnevjerojatnijim mjestima, od bajkovitih dvoraca do dubokih rudnika.

Zašto baš on?, RTL u 21:15 sati
Radnja prati obitelj Fleming koja za vrijeme praznika dolazi u ogromnu kuću budućeg zeta, opsjednutog neobičnim stvarima i navikama. On polako zadobije povjerenje svih osim budućeg tasta, čiji mu je blagoslov potreban ne bi li zaprosio njegovu kćer, a svoju ljubav, za Božić.

Na rubu budućnosti, Nova TV u 23:20 sati
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala