Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vanessa Kirby i Shia Labeouf u drami o gubitku bebe u Pieces of a Woman
Netflix donosi jedno od najboljih glumačkih ostvarenja godine

Vanessa Kirby i Shia Labeouf u drami o gubitku bebe u "Pieces of a Woman"

Foto: YouTube

Netflix je objavio prvi trailer za svoju snažnu dramu Pieces of a Woman koja bi mogla biti favorit u nadolazećoj sezoni nagrada.

U režiji mađarskog filmaša Kornéla Mundruczóa film donosi priču o bostonskom mladom paru koji će zadesiti nezamisliva tragedija: gubitak bebe nakon rođenja. U ulozi para našli su se Vanessa Kirby i Shia Labeouf koje su mnogi već nahvalili.

Kirby se našla u ulozi mlade Marthe koja je čista suprotnost svome mužu Seanu (LaBeouf). Par se nosi s raznim životnim nedaćama i svakodnevnim problemima koji su postojali i prije ogromne tragedije koja ih je zadesila. To su Marthine traume koje joj je uzrokovala majka (Ellen Burstyn) koja pak nikad nije odobravala njezinu vezu i Seanova ovisnost koja se pogoršala gubitkom bebe, a čini se da im je dijete bila jedina nada da ostanu zajedno kao par.

Scenarij je napisala Kata Wéber, a film dotiče važna pitanja i probleme s kojima se par susreće od gubitka djeteta zbog poroda kod kuće koji je pošao po krivu, a tu je i primalja (Molly Parker) koja se zbog toga našla optužena pred zakonom. U ostalim ulogama su Sarah Snook, Iliza Shlesinger i Benny Safdie.

Netflix je za ovaj film osigurao globalna distribucijska prava, a jedan od producenata je i veliki Martin Scorsese. Kritičari koji su ga imali priliku pogledati nahvalili su film i glumce, a Kirby je na Venecijanskom filmskom festivalu osvojila nagradu za najbolju glumicu.

Pieces of a Woman u odabrana kina stiže krajem godina, a na Netflix u siječnju 2021.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala