Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zabavni horor Freaky privukao gledatelje u kina
Slasher s Kathryn Newton i Vinceom Vaughnom ostvarila je solidan start s obzirom na pandemiju

Zabavni horor "Freaky" privukao gledatelje u kina

Foto: YouTube

U odabrana kina protekli vikend je stigao slasher studija Blumhouse i Universal Freaky i lako se popeo na vrh gledanosti.

Kako zbog koronavirusa i dalje nema pretjerane navale u kina zbog novih filmskih naslova studiji su prilično spustili kriterije. Blumhouse i Universal odlučili su prošli tjedan premijerno objaviti zabavni horor Freaky, još uvrnutiju klasičnu priču o zamjeni tijela kako smo gledali u filmu Freaky Friday, koji je u tri dana zaradio 3,7 milijuna dolara u Sjevernoj Americi i našao se na prvom mjestu gledanosti. Budući da se situacija u svijetu zbog pandemije nije nešto popravila (naprotiv, neka kina se ponovno zatvaraju), studiji su zadovoljni ovim rezultatom.

Freaky je ovime postao 14. Blumhouseov film koji je startao na prvom mjestu gledanosti prvi vikend prikazivanja. Režiju potpisuje Christopher Landon (Happy Death Day), a riječ je o zamjeni tijela srednjoškolke i nemilosrdnog ubojice! 17-godišnja Millie Kessler (Kathryn Newton) bori se s tipičnim tinejdžerskim i školskim problemima koji će joj se učiniti kao mačji kašalj kad postane meta serijskog ubojice poznatog pod nadimkom Butcher (Vince Vaughn). Kad Butcher uspije doći do nje i napadne je iz nekog neobjašnjivog razloga dođe do zamjene tijela. Millie, sad u Butcherovom tijelu, ima samo 24 sata da se vrati u svoje tijelo i istovremeno mora svojim prijateljima dokazati da je to stvarno ona i spriječiti nove žrtve. U ostalim ulogama su Celeste O’Connor, Misha Osherovich i Uriah Shelton.

Većina velikih studija odlučila je svoje blockbustere odgoditi nekoliko mjeseci, a produkcije nekih filmova i serija su u tijeku, naravno prema svim zdravstvenim smjernicama zbog aktualne pandemije.

Freaky nam uskoro stiže i u hrvatska kina u kojima ćete ga moći pogledati od 26. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala