Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Space Force vraća se s drugom sezonom
Steve Carell, John Malkovich, Lisa Kudrow i Ben Schwartz samo su neka od poznatih imena koje gledamo u Netflixovoj seriji

Serija "Space Force" vraća se s drugom sezonom

Foto: YouTube

Humoristična serija Space Force vratit će se s drugom sezonom i to možda već sljedeće godine!

Netflixova serija na streaming je premijerno stigla krajem svibnja ove godine s 10 epizoda i od lipnja se nagađa da će se nastaviti. Sad je konačno stiglo zeleno svjetlo za novu sezonu, a snimanje bi trebalo krenuti početkom 2021. u Vancouveru tako da će obožavatelji dobiti odgovore na razna pitanja koja su ostala otvorena.

Prva sezona bila je inspirirana predsjednikom Trumpom i njegovom idejom da se stvori šesti ogranak oružanih snaga, a u središtu serije je odlikovani pilot i general Mark R. Naird (Steve Carell) čiji je san bio voditi Air Force, ali je stavljen na poziciju novoosnovanog Space Forcea kojem je cilj stupiti na Mjesec do 2024. godine.

Osim što se nalazi u glavnoj ulozi Carell je osmislio seriju s Gregom Danielsom, tvorcem kultne američke verzije serije U uredu. Carell je došao na ideju za seriju ubrzo nakon Trumpove objave o novom ogranku i nazvao je Danielsa za kojeg tvrdi da mu je bio prva i jedina osoba koja mu je pala na pamet za ovakvo nešto.

Ostalu ekipu čine također poznata imena među kojima su Lisa Kudrow, John Malkovich, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Fred Willard, Tawny Newsome, Diana Silvers, Alex Sparrow i Don Lake. Serija Space Force je zbog svoje impresivne glumačke postave i autora bila prilično iščekivana, no kritičari joj na kraju nisu bili nešto skloni, dok joj gledatelji daju mahom dobre ocjene i imala je odličnu gledanost na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala