Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 14.11.
Subotnja večer donosi omiljene filmove starijeg naslova oko 20 sati i kasnije oko 22 sata

TV Preporuke dana – Subota 14.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14.11.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Večeras se odlučuje o tome tko će biti finalisti devete sezone raspjevanog showa!

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:55 sati
Caden nema za što živjeti jer zna da se neće moći vratiti ulozi za koju su ga cijeli život pripremali. Na putu je prema dolje i njegova poremećena družica Orla mu predloži da počine samoubojstvo...

FILMOVI

Peti element, Doma TV u 19:55 sati
Svakih pet tisuća godina otvaraju se vrata koja dijele dvije dimenzije. U jednoj je svemir s mnoštvom najraznovrsnijih oblika života, a u drugoj element koji nije načinjen od zemlje, zraka, vatre i vode, već od anti-energije, anti-života. Ta "stvar", tama, na pragu svemira strpljivo čeka prigodu kako bi uništila svekoliki život i svjetlo. Prekrasna mlada žena Leeloo jedina može sjediniti moć četiri drevna elementa koja održavaju život - zemlju, zrak, vatru i vodu - kako bi spasila Zemlju.

Plan igre, RTL u 20 sati
Joe Kingman je velika ragbi zvijezda. Njegov klub igra odlično i na putu su u finale, a Joeu ne manjka novca niti žena. Iako zagriženi neženje, prije dosta godina Joe je bio u braku koji nije dobro završio te danas je samo davno sjećanje. No kada sportaš dozna da iz braka ima sedmogodišnju kći Peyton njegov život se preko noći posve promijeni.

Sentinel - Agent u bijegu, HTV 2 u 20:05 sati
Film je nastao prema istoimenoj noveli bivšeg agenta tajne službe, Geralda Petievicha. Michael Douglas je Pete Garrison, iskusni agent čiji je zadatak zaštita života prve dame. Uskoro otkriva tragove urote koji pokazaju na posao iznutra, no ono što ne zna je da će upravo on završiti kao glavni osumnjičeni.

Rocky 2, RTL 2 u 20:35 sati
U razdoblju nakon proslavljenog meča za krunu svjetskoga boksačkog prvaka Rocky Balboa uživa u svome uspjehu i novcu. No, kada se planirana uloga u unosnoj televizijskoj reklami izjalovi Rocky je primoran zaposliti se u tvrtki za pakiranje mesa u kojoj uskoro dobije otkaz. Kada se Rockyju učini da je situacija postala bezizlazna, stiže mu neočekivani poziv na revanš s Apollom.

16 blokova, HTV 1 u 22:10 sati
New York. Neposredno uoči završetka noćne smjene mrzovoljni policijski detektiv Jack Mosley dobije od zapovjednika zadatak ispratiti sitnog kriminalca Eddieja Bunkera iz pritvora do sudnice, u kojoj mora svjedočiti. Ostarjeli Mosley umoran je od posla i ovisan o alkoholu, te želi zadatak obaviti što brže, kako bi se na miru posvetio čašici. Ipak, pred njim je najuzbudljivije jutro u životu.

James Bond 007: Zlatno oko, Doma TV u 22:15 sati
Ovo je prvi film o Jamesu Bondu s Pierceom Brosnanom u naslovnoj ulozi. Oboružan nepresušnim količinama prepoznatljivoga britanskog šarma i smisla za humor, Brosnan se već u prvom nastupu dokazao kao pravi nasljednik legendarnih prethodnika, te je odmah opravdao povjerenje producenata, koji su mu isti posao namijenili i u sljedeća tri Bonda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala