Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.11.
Petak u udarnom terminu donosi nove epizode zabavnih emisija i odlične novije filmove

TV Preporuke dana – Petak 13.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.11.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati

Priznanje, HTV 2 u 21:55 sati
U središtu ove napete suvremene drame je priča o istinitom zločinu koja tjera na razmišljanje - priča o istražitelju koji je odlučan u namjeri da pod svaku cijenu ubojicu privede pravdi. 22-godišnja Sian O'Callaghan nestala je 2011. nakon izlaska s prijateljima. Njezin zabrinuti partner prijavljuje nestanak, a glavni inspektor Steve Fulcher (Freeman) počinje rekonstruirati gdje je posljednji put viđena. Vjeruje da je Sian još živa i da je negdje zatočena pa pokreće hitnu i opsežnu pretragu.

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:20 sati

FILMOVI

Jack Ryan: Poziv iz sjene, HTV 1 u 20:10 sati
Jack Ryan je špijun nastao iz pera Toma Clancyja, proslavljenog pisca napetih političkih krimića. Radnja film usredotočena je na Ryanove prve korake u svijetu špijunaže. Mladog državnog činovnika Chrisa Pinea, Kevin Costner pretvorit će u Vladinog operativca, a naći će se tu i šarmantna Keira Knightley.

Utrka sa susjedima, RTL u 21:15 sati
Jeff i Karen Gaffney primjer su klasičnog para iz pregrađa. Iako njihovi životi ne mogu biti dosadniji, to Gaffneyima savršeno odgovara. No, sve će promijeniti kada se u susjedstvo dosele Natalie i Tim Jones, naizgled savršeni susjedi koji skrivaju nevjerovatnu tajnu.

Budi hladnokrvan, Nova TV u 23:20 sati
Scenarist koji radi na scenariju za romantični film ima problema kad je ljubav u pitanju jer ga je majka napustila kad je još bio dječak, pa uništava svaku vezu koju ima. Budući da mora napraviti scenarij romantičnog filma odluči pitati svoje prijatelje da s njim podijele svoja ljubavna iskustva. No, to neće biti dovoljno!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala