Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO neće nastaviti hit seriju Autsajder
Postoji mogućnost da seriju, snimljenu prema bestseleru Stephena Kinga, nastavi druga mreža

HBO neće nastaviti hit seriju "Autsajder"

Foto: YouTube

Kriminalistička dramska serija s elementima horora Autsajder (The Outsider) neće dobiti drugu sezonu, barem ne na HBO-u.

Stigla je službena vijest kako su u HBO-u odlučili da dati drugu sezonu popularnoj seriji, snimljenoj prema istoimenom romanu Stephena Kinga. Vijest o otkazivanju stiže devet mjeseci nakon što je serija uspješno emitirana na HBO-u, a izvori navode kako će studio koji stoji iza serije (MRC) krenuti u potragu za drugim zainteresiranim premium mrežama i streaming servisima koji bi je nastavili.

Vijest o otkazivanju Autsajdera je sve iznenadila s obzirom na to da je donijela odlične rezultate gledanosti HBO-u. No, u HBO-u su se zahvalili na odličnoj suradnji sa cijelom ekipom i zaželjeli im sreću s potencijalnim nastavkom serije.

Radnja prve sezone pratila je policijskog detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn) koji se udružio s privatnom istražiteljicom Holly Gibney (Cynthia Erivo) kako bi riješili stravičan slučaj 11-godišnjeg dječaka koji je pronađen osakaćen i ubijen u lokalnoj šumi. Glavnog osumnjičenog glumio je Jason Bateman koji je bio zaslužan za produkciju ove serije te je režirao njezine prve dvije epizode.

Studio MRC već dugo surađuje s Netflixom za koje su producirali serije Kuća od karata i Ozark pa za obožavatelje postoji nada da će se serija nastaviti. "Zahvaljujemo HBO-u na divnom partnerstvu tijekom prve sezone i što su omogućili da se puno gledatelja zaljubi u ovu seriju. Veselimo se što ćemo pokušati pronaći novi dom za ovu izvrsnu seriju", zaključila je MRC-ova predsjednica za TV program Elise Henderson.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala