Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže i treća sezona serije The Umbrella Academy
Popularna Netflixova adaptacija stripova Gerarda Waya i Gabriela Báa uskoro će dobiti još jednu sezonu

Stiže i treća sezona serije "The Umbrella Academy"

Napokon je iz Netflixa stiglo i službeno zeleno svjetlo za treću sezonu njihove popularne stripovske adaptacije, serije The Umbrella Academy. Temeljena na stripu Gerarda Waya i Gabriela Báa, serija je s prikazivanjem krenula 2019. godine i do sada smo imali prilike vidjeti dvije sezone.

Prva sezona upoznala nas je s protagonistima serije - grupom neobične posvojene djece s nadnaravnim sposobnostima, koji se ponovno sastaju nakon smrti njihovog posvojiteljskog oca.

U prvoj sezoni članovi The Umbrella Academy odjednom su se našli u borbi za vlastiti - i svačiji - život, kada su shvatili da moraju zaustaviti apokalipsu što ih je bacilo nazad u vrijeme. Druga sezona vratila nas je u 1960-te gdje su se braća ponovno našla suočena s novom potencijalnom apokalipsom istovremeno se boreći s problemima na koje nailaziš kad otputuješ u godinu u kojoj je ubijen predsjednik John F. Kennedy.

Što će nam donijeti treća sezona? S obzirom na to da je druga sezona završila s još jednim skokom u vremenu, nazad u budućnost, gdje ih je dočekala malo drugačija budućnost od one koju su očekivali možemo pretpostaviti da nas u novoj sezoni očekuje rasplet te situacije.

Showrunner Steve Blackman već je prije rekao kako ima ideju za rasplet te situacije: "Ako ćemo biti dovoljno sretni da dobijemo treću sezonu znam što će biti. Već imam plan u glavi. Znam početak, sredinu i kraj treće sezone. Znam da će to za njih biti sezona puna izazova."

Što nas sve čeka i kako će se ovog puta iz problema izvući braća Hargreeves otkrit ćemo najvjerojatnije već sljedeće godine jer bi produkcija trebala krenuti kroz par mjeseci.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala