Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sonja Vs. Simona: Rugala se sova sjenici...
Dvije plavuše na Farmi se neprestano svađaju, a Sonja je zbog svog stava po četvrti put postala sluškinja

Sonja Vs. Simona: Rugala se sova sjenici...

PIŠE: Dario Petruševski, Nova TV
Foto: Nova TV

Simona je izabrala ovotjedne sluge, Sonju i Marija, a tom je prilikom izjavila: "Tebe Sonja nisam mislila staviti, imala sam obzira da si tri puta bila sluškinja, ali nakon svega jučer sam te stavila...". Starleta, naravno, misli na svađu u kojoj joj je Sonja Kovač rekla da je glupa i pokvarena, što Simona, posve očito, neće tako skoro zaboraviti.

Odabirom Sonje za sluškinju gazdarica je napravila pravu pomutnju među farmerkama. Sonja im je rekla da ne želi izabrati dečke, jer to ne bi bilo fer. "Ja sam najslabija karika od početka, jer sam najmlađa i najslabija i najslabije građe!", zaključila je Sonja, koja se u ulozi sluškinje nalazi već četvrti put. Marina se tada isto požalila: "Ja sam isto najslabija karika, jer imam 51 godinu!". Iako ju je stavila za sluškinju, Simona je odlučila raščistiti stvari sa Sonjom. "Onda reci pred drugima, reci pred njima da mi one ne lažu u facu!", počela je Simona raspravu sa Sonjom.

Sonja joj je tada počela raspravu o Ivani: "Ako je Ivana govorila da nije ono govorila o parfemima i beauty salonu, kako ima obraza tako lagati". Simona je tada govorila o svom raspoloženju zbog jučerašnje svađe, a Sonja se također nadovezala. 'Ja ne želim da me nitko u životu radi budalom. Ti stalno govoriš, svi me hoće van. Simona, nisi sama na svijetu, ne vrti se sve oko tebe. Ja imam u glavi svoje pa nikog ne zamaram. Nikom iza leđa nisam radila, ja sad idem doma, ja sam najveća žrtva!', gotovo plačući je izjavila Sonja. Tada je Simona rekla Sonji: "Ante ti radi pjesmu vani. Pitala si ga jel' može biti tvoj menadžer. Ante mi je rekao onda - mogu li biti Sonji menadžer, ja sam rekla ok. No, kako ti onda možeš biti takav čovjek, ohol i bahat, da mi kažeš da smo Ante i ja došli raditi spačke". Zatim je gazdarica odlučno završila raspravu: "Ja nisam došla raditi spačke, mene su gledatelji pozvali, boli me briga za novce!".

Hoće li Sonja Kovač, koja već neko vrijeme prilično neuspješno "gradi pjevačku karijeru" ostati bez menadžera ili je sve samo show za gledatelje? Ako se Ante Gotovac, veliki estradni menadžer i poslovnjak, uspio pomiriti s Marinom Perazić, valjda će tako biti i u slučaju Sonje Kovač, kojoj je Simona na seoskom imanju ukrala sav medijski prostor, zbog čega joj je s vremenom i postala trn u oku.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala