Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznat datum premijere za Čudesne zvijeri 3 i moguća zamjena za Deppa!
Internet je poludio za novim glumcem koji je u završnim pregovorima za ulogu Grindelwalda

Poznat datum premijere za "Čudesne zvijeri 3" i moguća zamjena za Deppa!

Foto: YouTube

Nakon vijesti kako je film Čudesne zvijeri 3 još jednom pomaknut, studio Warner Bros. objavio konkretan datum kad ga očekujemo u kinima, a isplivale su glasine o potencijalnoj zamjeni za Johnnyja Deppa!

Film koji je bio planiran za studeni ove godine pa za 12. studeni 2021. prema trenutnom planu očekujemo 15. srpnja 2022., stoji u službenoj objavi. Treći film iz Harry Potter franšize trenutno se nalazi u produkciji u Ujedinjenom Kraljevstvu, a odgoda je bila ponajviše zbog toga što je Johnny Depp bio zamoljen napustiti serijal zbog izgubljenog spora protiv tabloida The Sun. U studiju tvrde da nisu u velikom zaostatku sa snimanjem jer njegove scene nisu niti bile snimljene pa je preostalo izabrati novog glumca, a sudeći prema sve većim šuškanjima on je odabran.

Navodno je riječ o Madsu Mikkelsenu koji je u završnim pregovorima za ulogu mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda, ali u studiju još nisu službeno komentirali ove glasine. Potencijalni odabir Mikkelsena nimalo ne čudi jer je on jedan od omiljenih holivudskih negativaca posljednjih godina (Hanibal, Casino Royale, Doktor Strange), a iako su obožavatelji bili razočarani što Depp mora napustiti franšizu prema reakcijama na internetu čini se kako će on biti najbolja moguća zamjena.

David Yates režirat će i treći film o Čudesnim zvijerima čija je radnja smještena prije avantura Harryja, Rona i Hermione koje smo čitali / gledali u Harryju Potteru, ali uključuje niz poznatih likova od tamo. U glavnoj ulozi je Eddie Redmayne kao Newt Scamander i Jude Law kao mladi Albus Dumbledore dok su u ostalim ulogama Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler i Jessica Williams. Scenarij za novi film napisala je spisateljica J. K. Rowling sa Steveom Klovesom.

Čudesne zvijeri su 2016. bile veliki hit u kinima sa zaradom od preko 800 milijuna dolara, dok su Grindelwaldova zlodjela značajno lošije prošli sa 150 milijuna dolara manje. Čudesne zvijeri 3 stići će četiri godine nakon zadnjeg pa tek treba vidjeti može li ponoviti uspjeh prvog filma, a u planu je ukupno pet filmova ako uspjeh bude zadovoljavajući.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala