Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vanessa Hudgens u trostrukoj ulozi u nastavku The Princess Switch
Netflix je predstavio trailer za novi blagdanski film u kojem Hudgens ima i treću ulogu i to negativke!

Vanessa Hudgens u trostrukoj ulozi u nastavku "The Princess Switch"

Foto: YouTube

Blagdanska romantična komedija The Princess Switch na Netflixu je predstavljena 16. studenog 2018., a dvije godine kasnije stiže nastavak The Princess Switch: Switched Again!

Vanessa Hudgens u prvom je filmu glumila dvostruku ulogu vojvotkinje Margaret i princeze Stacy, a u drugom filmu pojavit će se u ulozi treće djevojke, Margaretine nećakinje Fione. Kad Margaret neočekivano naslijedi prijestolje Montenara to joj uzrokuje probleme u vezi na daljinu s dečkom Kevinom. U tom trenutku ponovno će uskočiti Stacy, ali djevojke su nesvjesne da im jedna osoba želi pomrsiti planove, a to je Fiona koja želi preoteti krunu!

"Kad sam pročitala scenarij pomislila sam kako će tu biti jako puno posla. Tri mene? Bila sam jako uzbuđena što ću stvoriti još jedan lik i stvarno sam se ludo zabavila. Rečeno mi je da su u drugi film ubacili novi lik, ali tek sam na snimanju saznala koliko će to biti zabavno", rekla je Hudgens za Entertainment Weekly.

Premisa filma vam je poznata jer je posuđena iz popularnog romana Marka Twaina Kraljević i prosjak iz 1881. o zamjeni identiteta dvije osobe običnog i kraljevskog porijekla. Uz Hudgens, Sam Palladio i Nick Sagar također ponavljaju svoje uloge iz prvog filma kao princ Edward i Kevin. Režiju potpisuje Mike Rohl, a scenarij su napisale Robin Bernheim i Megan Metzger.

Ovo će biti treći blagdanski film koji je Hudgens napravila za Netflix, nakon originalnog The Princess Switch i The Knight Before Christmas iz 2019. godine. Za njezine obožavatelje stiže još jedna dobra vijest, a to je da Netflix planira i treći film u serijalu koji s produkcijom kreće krajem ove godine i planiran je za 2021. godinu.

The Princess Switch: Switched Again na Netflix stiže već 19. studenog!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala