Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dvostruki Han Solo, beba Yoda i mnoštvo drugih likova u LEGO Star Wars Holiday Special
Lucasfilm je objavio trailer za svoj animirani blagdanski specijal koji nas vodi kroz franšizu "Ratova zvijezda"

Dvostruki Han Solo, beba Yoda i mnoštvo drugih likova u "LEGO Star Wars Holiday Special"

Lucasfilm je objavio prvi trailer za LEGO Star Wars Holiday Special, koji nam otkriva djeliće onoga što nas čeka u ovogodišnjem blagdanskom specijalu koji uskoro stiže na Disney+.

Svi malo bolje upoznati s franšizom Ratova zvijezda primijetit će da ovo nije prvi blagdanski specijal u franšizi: 1978. godine je izašao televizijski blagdanski specijal u kojem je glumila većina originalne glumačke ekipe i koji je smatran jednim od najgorih specijala ikad.

Kao i u prvom, ovaj LEGO blagdanski specijal odvija se tijekom Dana Života, ali ovog puta s manje originalnih glumaca i više zabave, barem ako je suditi po prvom traileru.

Kelly Marie Tran, Billy Dee Williams i Anthony Daniels su svoje glasove posudili za ove animirane likove, ali se čini kako Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver i Oscar Isaac ipak nisu dio ovog filma.

Kako se čini po prvi kadrovima, ovaj specijal više je namijenjen djeci i mlađoj publici.

Priča nam donosi Rey, Finna, Poea, Chewieja i Rose koji se okupljaju za gozbu na Dan Života, ali Rey odlazi na novu avanturu na kojoj ju prati BB-8 kako bi shvatila dublje značenje Sile. Naiđe na zagonetni hram Jedija, koji ju baci u avanturu kroz vrijeme i prostor te se nađe u kontaktu s junacima i zlikovcima iz svih filmova o Skywalkeru. Tako da u istom filmu na kraju nalaze Han Solo u mlađem i starijem obliku, Darth Vader, Palpatine i Kylo Ren.

Hoće li LEGO Star Wars blagdanski specijal nadmašiti svog prethodnika s kraja 70-ih doznat ćemo 17. studenog kada specijal stigne na Disney+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala