Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pobjednik prve sezone opet u transformatoru showa Tvoje lice zvuči poznato
''Nije važno tko je kriv, ali ne možemo dokučiti što se dogodilo''

Pobjednik prve sezone opet u transformatoru showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Marina Orsag nakon dvostruke uloge u prošloj epizodi koja joj je donijela pobjedu, u sljedećoj će emisiji imati nemali zadatak utjeloviti Borisa Novkovića u duetu sa Severinom s pjesmom ''Tko je kriv''. Pjevat će s gostom iznenađenja, pobjednikom prve sezone showa Tvoje lice zvuči poznato, Mariom Petrekovićem, a o svom sljedećem nastupu kaže: ''Bit će to čista erotika, ali ukusna. Mislim da bolju pomoć od gosta iznenađenja nisam mogla dobiti''. ''Nije važno tko je kriv, ali ne možemo dokučiti što se dogodilo'', rekao je Mario koji će na pozornicu s Marinom izaći bos.

Nakon izvedbe Brune Marsa u prošloj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato, Marko Braić, ovog će puta utjeloviti Massima i njegov veliki hit, Porinom nagrađenu pjesmu, ''Iz jednog pogleda''. ''To je predivna pjesma i sada sam joj se imao prilike puno posvetiti. On ima zanimljive pokrete ramenima, koljenima…'', rekao je Marko koji unatoč rezultatima iz prošle emisije još uvijek čvrsto drži prvo mjesto u ukupnom poretku. Dodao je da nakon što je u prošloj emisiji pjevao Brunine visoke tonove, sada mora vježbati kako da vokalno utone u dubinu. Ovu pjesmu, kaže, posvećuje sebi: ''Želim pjevati na sceni i uopće ne razmišljati o rezultatu''. Veliki je talent, što je dokazao svojim sjajnim izvedbama, ali napominje da iza njegovog uspjeha stoje i pripreme do zadnjeg trenutka. ''Vremena nikad dosta. Ja se uvijek pripremam do zadnjeg trenutka tako da znam da sam učinio sve što sam mogao.''

Nedu Parmać ove ćemo nedjelje gledati kao jednog od najpopularnijeg američkog glumca današnjice koji povremeno zalazi i u glazbene vode – Willa Smitha. ''Puno se veselim, volim tu pjesmu, ali ima momenata u pjesmi gdje postoji šansa da nešto zeznem'', rekla je Neda o pjesmi te prepričala o čemu se radi u svojedobnom Willovom hitu ''Boom! Shake the room'': ''On repa o tome kako mu je kad dođe u klub, u interesu da taj klub oraspoloži, ali shvaća da drugi muškarci koji se nađu u klubu možda imaju drugačije namjere, pa repa o njima, a ne o sebi'', ispričala je Neda.

Siniša Ružić u novoj epizodi imat će dvostruku ulogu - utjelovit će i Željka Bebeka i Jasnu Zlokić s pjesmom ''Ima neka tajna veza''. ''Kad zbrojiš njihovu kilažu – to sam ja'', našalio se Siniša kojeg ćemo u ženskoj ulozi romantične Jasne moći vidjeti na ekranu, dok će na pozornicu izaći kao Željko. ''Ovo je pjesma koju smo pjevali i na plažama, s gitarama'', prisjetio se Siniša svojih mlađih dana.

Ovoga tjedna u glazbenom showu Tvoje lice zvuči poznato, vidjet ćemo još i Lu Jakelić u ulozi megapopularne Billie Eilish, a Maria Valentića kao indijsku zvijezdu Alku Yagnik. Fabijan Pavao Medvešek ovoga puta transformirat će se u legendarnog Franka Sinatru, a Lana Klingor Mihić utjelovit će Taniu Evans iz ''Culture Beata''.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala