Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvelovi junaci u lovu na najgore od čovječanstva u seriji Helstrom
"Helstrom" je serija nastala prema Marvelovim junacima Daimonu i Satani Helstrom, a uskoro stiže na FOX

Marvelovi junaci u lovu na najgore od čovječanstva u seriji "Helstrom"

Naslovna fotografija: © 2020 Hulu

Na FOX uskoro stiže nova nadnaravan serija Helstrom!

Daimon (Tom Austen) i Ana Helstrom (Sydney Lemmon) su brat i sestra koji žive u Portlandu, odnosno San Franciscu. Daimon je fakultetski profesor koji pomaže Centru za mentalno zdravlje Sveta Terezija, koristeći svoje demonske sposobnosti. Ana istodobno radi kao trgovac antikvitetima koji svojim psihičkim moćima pronalazi i ubija kriminalce.

Njihova majka Victoria (Elizabeth Marvel) zatvorena u Svetoj Tereziji zbog posjedovanja demona po imenu Majka. Njezin suprug bio je moćni sotonski serijski ubojica.

Daimon je prisiljen na suradnju s Gabriellom Rosetti (Ariana Guerra), agenticom iz Vatikana, nakon što redar po imenu Keith Spivey nestane nakon racije na demonsku grobnicu. Ana i njezin saveznik, Čuvar (Robert Wisdom), otkrivaju čudan kostur u grobnici, a Ana uzima lubanju da je pregleda. Gabriella, skeptik, suočava se s majkom ne znajući u kakvoj će se opasnosti naći. Daimon pronalazi simbol koji je njegova majka nacrtala na zidu, a Ana isti simbol nalazi na lubanji…

Ana i Daimon jedini su junaci koji imaju supermoći za se bore protiv ovakve vrste zla.

Helstrom je serija nastala prema Marvelovim junacima Daimonu i Satani Helstrom koji se svakodnevno bore protiv najgoreg od čovječanstva.

Prva epizoda će biti premijerno prikazana 16. studenoga u 22:00h na kanalu FOX. Dvostruke epizode možete pratiti svakog ponedjeljka u isto vrijeme.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala