Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.11.
Petak u udarnom terminu donosi nove epizode zabavnih emisija i poznate filmove

TV Preporuke dana – Petak 6.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.11.

SERIJE / EMISIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21 sat
Nakon krvavog ubojstva knjižničara Bodleiane, Endeavour i Thursday slijede trag koji se čini povezan s naizgled dosadnom ostavinom koledžu.

Život na vagi, RTL u 21 sat

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:20 sati

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:35 sati
Cassie i Sunny napokon su se približili istini o noći u kojoj je Hayley nestala, a jedan događaj ima strašne posljedice za Cassie.

FILMOVI

Nemoguća misija: Protokol duh, HTV 1 u 20:10 sati
Teroristička bomba uništila je Kremalj i glavni osumnjičeni je nitko drugi nego Ethan Hunt, agent IMF-a. Ruska vlada ovaj čin shvaća kao objavu rata zbog čega se vlada SAD-a odriče IMF-a i svih agenata. Ipak, Ethan i njegov četveročlani tim dobiti će priliku da očiste ime agencije i otkriju tko zaista stoji iza zastrašujućeg terorističkog napada.

Telefonska govornica, RTL u 22:20 sati
Stu Shepard je nezavisni PR agent, drzak i sklon laganju. Laže svojim klijentima, ali i supruzi Kelly, od koje skriva da se viđa s mladom Pam. Ni Pam nije rekao da je oženjen pa ona misli da je s njim u normalnoj vezi. Svemu tome dođe kraj kad Stu u telefonskoj govornici primi poziv tajanstvenog muškarca koji zatraži od njega da sve prizna i Kelly i Pam. Ako odbije, pa čak i ako samo pokuša napustiti telefonsku govornicu, muškarac će ga ubiti.

Obitelj Miller, Nova TV u 23:20 sati
David je sitni diler koji se ne voli previše isticati. Kada ga napadnu huligani i ukradu mu sav novac i zalihu robe koju prodaje svojoj vjernoj klijenteli, nađe se u nemilosti svojeg dobavljača. Kako bi mu nadoknadio počinjenu štetu, David je prisiljen prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika pa nagovori svoje susjede da mu pomognu i glume njegovu savršenu obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala