Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christopher Walken odabrao ulogu u još jednoj seriji
Oskarovac koji rijetko bira angažmane u serijama pojavit će se u Appleovoj drami "Severance" uz Scotta, Arquette, Turturra, Tillmana, Tullock i druge

Christopher Walken odabrao ulogu u još jednoj seriji

Foto: PR Photos

Christopher Walken pridružio se glumačkoj ekipi nove dramske triler serije Severance.

Riječ je o novom Appleovom projektu čija se radnja odvija na radnom mjestu Lumen Industries, tvrtke koja želi privatni i poslovni život podignuti na novi nivo. Walken je izabran za ulogu Burta, direktora odjela za optiku i dizajn u Lumenu.

Stephanie Laing, Christopher Walken, Gugu Mbatha-Raw i Michiel Hulsman na posebnoj projekciji romantične humorne drame Irreplaceable You 8.2.2018.

Severance će biti jedna od rijetkih televizijskih uloga koje će se Walken primiti u svojoj karijeri dugoj skoro sedam desetljeća. Zadnji put se na televiziji pojavio u ulozi kapetana Kuke u NBC-jevom specijalu Petar Pan Live! 2014. godine, a pojavio se u više od 100 filmova i televizijskih programa od kojih je teško izdvojiti favorite. Walkena smo ove godine mogli gledati uz Roberta De Nira u komediji The War with Grandpa, trenutno se u odabranim kinima prikazuje biografska drama Percy, a krajem godine dolazi romantična drama Wild Mountain Thyme u kojoj glume Emily Blunt i Jamie Dornan.

Uloge u ovoj seriji već su pripale poznatim glumačkim imenima kao što su Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro, Tramell Tillman, Jen Tullock, Zach Cherry i Britt Lower. Walken će tako u seriji Severance ponovno surađivati s Turturrom uz kojeg se prošle godine pojavio u krimi komediji The Jesus Rolls.

Serija Severance trebala bi s produkcijom krenuti ovaj mjesec, a na malim ekranima je očekujemo tijekom sljedeće godine. Scenarij potpisuje Dan Erickson koji je showrunner serije uz Marka Friedmana.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala