Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 31.10.
Subotnja večer donosi odlične filmove

TV Preporuke dana – Subota 31.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 31.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Samo pet parova je ostalo u natjecanju nakon prošlotjednog ispadanja Borisa i Lee. Oni će pjevati svaki po žanr koji još nisu izvodili, tako da ćemo slušati i gledati raznolike nastupe. Tko će se ovaj put poskliznuti, možemo samo nagađati!

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:50 sati
Dok se Caden u bolnici bori za život, bivši supružnici Max i Kathryn bore se za kontrolu nad životom njihova sina. Ovi ugledni članovi društva kriju stravične tajne koje bi mogle uništiti Maxovo carstvo.

FILMOVI

Sedam duša, Doma TV u 19:55 sati
Jednom davno, Ben Thomas bio je nadareni inženjer s prelijepom ženom i kućom na plaži. No, njegov život iz snova naglo se prekida kada tijekom vožnje skrivi smrt sedmero ljudi, među kojima se nalazi i njegova voljena žena. Odbijajući si oprostiti za taj tragični čin on odluči donirati svoje organe kako bi spasio sedam ljudi i time nadomjestio sedam života koje je uništio.

Starsky i Hutch, HTV 2 u 20:05 sati
Policijskim detektivima Davidu Starskom i Kenu Hutchinsonu u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolje. Stoga ih njihov zapovjednik kapetan Dolby odluči spojiti u par, što obojica dočekaju nepovjerljivo. No, gradom sa svojim poslušnicima vlada prijetvorni trgovac kokainom Reese Feldman koji namjerava proširiti posao. Zatomivši međusobno nepovjerenje, Starsky i Hutch krenu u raskrinkavanje glavnog narkomafijaša u gradu.

Koliba, HTV 1 u 22:05 sati
Koliba je priča o ocu čija je kći Missy oteta tijekom obiteljskog izleta i ubijena. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije ožalošćeni Mack prima čudnu poruku, poziv da posjeti onu istu kolibu. Oklijeva, no ipak odlazi i doživi susret sa samim Bogom ili, točnije, sa Svetim Trojstvom.

Non-stop, RTL u 22:15 sati
Savezni zrakoplovni agent Bill Marks na novom je letu, ovaj puta Boeinga 767 British Aqualantic Airlinesa od New Yorka do Londona. Kada je zrakoplov već u zraku, Bill Marks primi SMS poruku da ukoliko 150 milijuna dolara ne bude isplaćeno na određeni bankovni račun, svakih dvadeset minuta netko će umrijeti. Zabrinut, Mark prekrši protokol i konzultira kolegu Jacka Hammonda koji prijetnju doživljava kao lažnu...

Black Panther, Nova TV u 22:45 sati
Film Marvel studija prati T'Challu (prerano preminuli Chadwick Boseman) koji se nakon smrti oca, kralja Wakande, vraća kući u izoliranu, tehnološki naprednu afričku naciju kako bi naslijedio prijestolje i zauzeo svoje zakonito mjesto kao kralj. Ali kada se snažan stari neprijatelj ponovno pojavi, T'Challa će se naći na kušnji i kao kralj i kao Black Panther kad ga uvuku u strašan sukob koji ugrožava sudbinu Wakande i cijelog svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala