Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 30.10.
Petak u udarnom terminu donosi nove epizode zabavnih emisija i poznate filmove

TV Preporuke dana – Petak 30.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30.10.

SERIJE / EMISIJE

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21 sat
Ubojstvo poznatog tvorničara dovodi Endeavoura u Chigton Green gdje on uskoro otkriva da seoska idila nije kakvom se na prvi pogled čini. Još dvoje mrtvih idu u prilog njegovoj prvobitnoj pretpostavci da se radi o odbačenom suprugu i preljubu koji nije dobro završio.

Život na vagi, RTL u 21 sat
U večerašnjoj emisiji crveni tim će puno opuštenije ići na vaganje jer zahvaljujući timskom imunitetu nitko od njih neće napustiti show. No unatoč tome, opet će se pojaviti tenzije među njima...

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:20 sati

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:30 sati
Cassie i Sunny razgovaraju s četvoricom muškaraca iz društva koje je unajmilo kuću za odmor za doček 2000. godine i čiji se opisi događanja u Middenhamu manje-više poklapaju. Ostatak tima provjerava alibije i tragove iz stare istrage.

FILMOVI

Velika igra, HTV 1 u 20:10 sati
Nevjerovatna istinita priča o Molly Bloom, ženi koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspješne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu na tjednoj bazi koju su posjećivali slavni glumci i velike face s Wall Streeta. Njezini igrači su bili filmske zvijezde, poznati sportaši, poslovnjaci i ruska mafija. Molly je uspješno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti.

Apocalypto, RTL u 22:20 sati
U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ne propustite ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona koji je bio nominiran za Oscara u čak tri kategorije.

Mamurluk 2, Nova TV u 23:20 sati
U nastavku rekordne hit komedije Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala