Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za SF avanturu Georgea Clooneya The Midnight Sky
Clooney je film opisao kao "Gravitacija" susreće "Povratnika", a stiže nam za Božić na Netflix

Stigao trailer za SF avanturu Georgea Clooneya "The Midnight Sky"

Foto: YouTube

Nakon što je sudjelovao u filmovima slične tematike (Solaris, Gravitacija), George Clooney odlučio se sam primiti režije novog Netflixovog filma The Midnight Sky u kojem igra i glavnu ulogu.

Ova SF avantura adaptacija je romana Lily Brooks-Dalton Good Morning, Midnight i uz Clooneya donosi nam vrhunska glumačka imena kao što su Felicity Jones, Kyle Chandler, David Oyelowo i Demián Bichir.

U središtu priče je Clooney kao Augustine, znanstvenik koji nastoji spriječiti grupu astronauta od povratka na Zemlju koju je uništila globalna katastrofa. Ako se astronauti vrate na Zemlju velika je vjerojatnost da će umrijeti, a jedini način da im Augustine uspješno pošalje poruku jest da sam zađe u toksičan okoliš do stanice koja jedina ima dovoljne struje kako bi poslala poruku letjelici kroz atmosferu.

Clooney je prije mjesec dana u intervjuu za Vanity Fair naglasio kako nas čeka odličan film i to u stilu Gravitacija susreće Povratnika. Poveznice među filmovima su Clooney koji je glumio u Gravitaciji, a scenarist potonjeg Mark L. Smith napravio je adaptaciju romana za ovaj film. Iako je Netflix ove godine već imao pokušaj sa svemirskom dramom u obliku serije Away koja također uključuje odličnu glumačku postavu, navedena serija nije ispunila očekivanja i neće dobiti drugu sezonu, ali The Midnight Sky mogao bi imati prednost što stiže usred blagdana. Ovo je Clooneyeva prva režija nakon što su mu zadnji projekti neslavno propali kod kritičara (Predgrađe, Odred za baštinu).

The Midnight Sky na Netflix premijerno stiže 23. prosinca, a naći će se i u odabranim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala