Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Liam Neeson i njegov Pokajnik su 'ono što kina sad trebaju'
Akcijski trileri kao što je ovaj trenutno su na vrhu gledanosti

Liam Neeson i njegov "Pokajnik" su 'ono što kina sad trebaju'

Foto: YouTube

Još je jedan vikend protekao vrlo mirno u kinima diljem svijeta, ali unatoč slabim rezultatima vidi se da gledatelji nisu odustali od kina.

Liam Neeson i njegov novi akcijski triler Pokajnik ponovno su na prvom mjestu gledanosti u Sjevernoj Americi. Iako zarada za vikend iznosi malih 2,4 milijuna dolara distributeri su zadovoljni. Štoviše, direktor Open Roada Tom Ortenberg izjavio je kako vjeruju da je film poput Pokajnika pravi izbor u ovo vrijeme te da će se ljudi kroz nadolazeće tjedne sve više zainteresirati za ovaj film i odlučiti se pogledati ga u kinima.

Analist za Comscore Paul Dergarabedian potvrdio je kako je ovakav tip filma trenutno najbolji za privući gledatelje: "Rezultat gledanosti Pokajnika samo potvrđuje kako gledatelji nisu odustali od kino iskustva te da je akcijski triler s Neesonom pravi 'protuotrov' za trenutna problematična vremena jer gledateljima pruža bijeg od stvarnosti za kakvim čeznu. U domovima imamo nepresušan izvor raznih filmova i serija na streamingu, ali je važno da ponuda u kinima ostane relevantna za gledatelje pa iako zarada nije visoka, vidimo da i dalje postoji interes za kinom", rekao je.

U Sjevernoj Americi još uvijek su zatvorena velika tržišta poput New Yorka i Los Angelesa pa je i to jedan od problema za tamošnji box office. Pokajnik u hrvatska kina stiže 12. studenog, a donosi priču o neuhvatljivom pljačkašu Tomu Carteru koji se odluči predati policiji nakon što je upoznao ženu svog života kako bi započeo novi život. No, mladi agenti pokušat će ga prevariti. U ostalim ulogama su Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos i Robert Patrick.

U hrvatskim kinima i nekim europskim tržištima trenutno se na prvom mjestu gledanosti nalazi jedan drugi akcijski triler, Greenland: Posljednje utočište s Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi koji se sa svojom obitelji mora boriti za opstanak dok cijelom svijetu prijeti apokalipsa. Na putu do jedine nade za spas, utočišta na Greenlandu, doživjet će najgore od čovječanstva dok se bore protiv komada kometa koji uništavaju sve pred sobom. U ostalim ulogama su Morena Baccarin, Roger Dale Floyd, Scott Glenn i Randal Gonzalez, a režiju potpisuje Ric Roman Waugh (Pad anđela, Doušnik).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala