Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Siniša Ružić u duetu s gostom iznenađenja
Čeka nas urnebesna izvedba: "Da nas baciš u bazen mislim da bi sva voda iscurila van"

Siniša Ružić u duetu s gostom iznenađenja

U novoj epizodi glazbenog showa Tvoje lice zvuči poznato Siniša Ružić odlazi u zlatnu eru jazza i utjelovljuje oskarovku Renée Zellweger s ulogom u filmu snimljenom prema jednom od najpoznatijih mjuzikala Chicago. Pri tom će imati gosta iznenađenja kojeg ćemo gledati kao Catherine Zetu-Jones. ’'Da nas baciš u bazen mislim da bi sva voda iscurila van’’, našalio se Siniša te dodao: ‘’Koreografija nije tako teška, ali će izgledati kao da je teška. Prilagođena je nama".

Lu Jakelić ovog ćemo puta gledati u fantastičnom izdanju kao kraljicu estrade Severinu pri čemu će prvo zapjevati njezinu baladu ''Dobrodošao u klub'', a zatim energičnu pjesmu ''Tarapana'': ''Jako sam vesela s odabirom dive i biti Seve makar na jednu večer me čini sretnom'', rekla je Lu te dodala da će izvedba biti jako ekstravagantna.

Nakon druge uzastopne pobjede, Marko Braić vratit će nas u 1968. s transformacijom u  kraljicu soula koja je u svojoj karijeri osvojila brojne glazbene nagrade - Arethu Franklin. ''Svi su me izazovi do sada spremali za ove nadolazeće, pa ćemo vidjeti što sam naučio'', rekao je Marko dodavši da će na pozornici biti prava diva i otpjevati pjesmu ''I say a little prayer''.

Balkansku superzvijezdu Gorana Bregovića Bregu utjelovit će Marina Orsag koja je u prošloj emisiji imala težak zadatak biti natjecateljica iz showa Lana Klingor Mihić. U sljedećoj epizodi Marina će interpretirati Bregin nastup iz Pariza 2013. godine i pjesmu ''Bella Ciao''. ''Vrlo mi je zanimljivo da me gljiva izaziva iz tjedna u tjedan, da se kao hiperaktivac apsolutno ne mičem'', komentirala je Marina izbor koju je je zapao.

Zanimljive nastupe ove će nedjelje priuštiti i ostali natjecatelji, pa ćemo tako gledati Maria Valentića u dvostrukoj ulozi – kao repera Seana Paula i atraktivne Becky G, dok će Nada Parmać utjeloviti pjevačicu Fleur East, a Lana Klingor Mihić Pharella Williamsa. Fabijan Pavao Medvešek sljedeću epizodu dat će sve od sebe da žiri impresionira kao Bon Jovi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala