Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.10.
Subotnja večer donosi novu uzbudljivu seriju s Richardom Gereom i puno odličnih filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Subota 24.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Kome će funk ili rock'n'roll presuditi? Nakon neočekivanog ispadanja Josipe i Sandija, ostalo je u natjecanju samo šest parova. Ovaj put svoj prolaz dalje tražit će izvedbama funka i rock 'n' rolla.

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:55 sati
Richard Gere se nakon 30 godina vraća na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha. U seriji uz Helen McCrory glumi rastavljene roditelje u ovoj obiteljskoj priči. Kad se autodestruktivan život njihova sina Cadena otme kontroli, razorne posljedice prijete budućnosti obitelji i njezina carstva.

FILMOVI

Zorro: Maskirani osvetnik, Doma TV u 19:55 sati
Prije dvadeset godina Don Diego de la Vega uspješno se i hrabro borio protiv španjolske tiranske okupacije Meksika, da bi na kraju ostao bez supruge Esperanze, kćerke Elene i slobode koju mu je uzeo beskrupulozni Don Rafael Montero. Poslije dva desetljeća u zatvoru, De la Vega uspijeva pobjeći i odmah se daje u potragu za nasljednikom koji će spriječiti Montera da osvoji moć u Kaliforniji.

Snjeguljica i lovac, RTL u 20 sati
Vrijeme bajke je iza nas, ono što slijedi je rat. Kraljica Eleanor rodi Snjeguljicu, no ubrzo se razboli i umre. Kralj Magnus sa svojom vojskom napadne mračnu vojsku demonskih vojnika te iz njihovih ruku spasi zarobljenicu Ravennu, zaljubi se u nju i oženi je. No Ravenna je u biti moćna čarobnica i vođa mračne vojske te prve bračne noći ubije kralja i preuzme kraljevstvo.

Divlji zapad, HTV 2 u 20:05 sati
Jim West heroj je američkoga Građanskog rata, a sada specijalni agent. Artemus Gordon također je američki agent, ujedno i briljantni izumitelj i sjajni prerušivač. Kada se Amerika nađe pod prijetnjom psihotičnog Arlissa Lovelessa, predsjednik će spojiti dvojicu agenata u tim, jedini koji može spriječiti opasnog luđaka. Na rizičnom putovanju vlakom oni će morati pronaći pravi način za kombiniranje svojih vještina.

Ukradeni identitet, Nova TV u 20:15 sati
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam. Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita sve što misli da je dosada znao.

Nestala bez traga, HTV 1 u 22:10 sati
Privatni detektivi, Patrick Kenzie i Angie Gennaro, angažirani su da istraže tajanstveni nestanak male djevojčice. Koristeći svoje znanje podzemlja oni uskoro otkrivaju zapletenu mrežu obmane i laži u kojoj ništa nije onakvo kakvim se čini. Ultimativno, moraju riskirati sve - svoju vezu, svoj razum, te čak i svoje živote - kako bi pronašli nestalu djevojčicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala