Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jessica Rothe i Harry Shum Jr. u filmu prema dirljivoj istinitoj priči
Pogledajte trailer za romantičnu dramu "All My Life" koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Jessica Rothe i Harry Shum Jr. u filmu prema dirljivoj istinitoj priči

Foto: YouTube

Za malo više od mjesec dana stiže snažna ljubavna priča All My Life prema istinitoj priči za koju je predstavljen novi trailer.

Ova ljubavna priča bila je inspiracija jednom cijelom narodu (Kanada) i prati avanturu zaručnika koji se odluče što prije vjenčati nakon saznanja koje im je uništilo snove.

U glavnim ulogama su Jessica Rothe (filmovi Happy Death Day) kao Jennifer Carter i Harry Shum Jr. (Crazy Rich Asians) kao Solomon Chau, simpatičan mladi par koji se tek zaručio i čini se da je cijeli život pred njima. No, kad Solomonu u prosincu dijagnosticiraju rak jetre svi planovi za savršeno ljetno vjenčanje padaju u vodu. Jenn i Sol počinju nemilosrdnu utrku s vremenom te uz pomoć obitelji i prijatelja počinju prikupljati novac kako bi napravili vjenčanje iz snova u samo dva tjedna. Cijelo to vrijeme ljubav između njih dvoje samo sve više jača dok je sudbina nemilosrdna.

Stvarni par Jennifer Carter i Solomon Chau svoje su vjenčanje imali planirano za 21. kolovoza 2015. godine, ali nakon saznanja o raku u prosincu 2014. plan je bio pomaknut na 11. travnja 2015. te su putem GoFundMe računa prikupili više od 52 tisuće dolara donacija za vjenčanje iz snova. Originalni planirani datum u kolovozu na kraju je postao datum Solomonovog sprovoda.

Jennifer Carter ovako je rekla o njihovoj intimnoj priči koju će uskoro vidjeti cijeli svijet: "Svi koji su imali privilegiju poznavati Sola tijekom najmračnijeg vremena jasno će se sjećati da je uvijek imao najveći osmijeh u prostoriji, uvijek je bio onaj koji se trudio da svima oko njega bude dobro, bio je onaj koji je prihvaćao sve životne izazove koje mu je život servirao i uzimao je najbolje iz njih. Ostaje u sjećanju kao osoba koja je svijetu dala cijelog sebe, i u to vrijeme svijet mu je sve to vratio nazad. Velika je čast što mogu podijeliti našu priču na ovaj način sa cijelim svijetom." Jedan od Solomonovih najboljih prijatelja Jordan Nunn rekao je kako se Sol nikada nije ničime hvalio te da je uvijek bio simpatičan, smotani dečko te kako ga je Jennifer u potpunosti osvojila.

Režiju filma potpisuje Marc Meyers prema originalnom scenariju Todda Rosenberga, a u ostalim ulogama su Ever Carradine, Keala Settle, Chrissie Fit, Marielle Scott, Jay Pharoah i Josh Brener.

Romantična drama All My Life bit će prikazana u odabranim kinima početkom prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala