Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 17.10.
Subotnja večer donosi velik izbor novijih hit filmova i početak pete sezone showa "Život na vagi"

TV Preporuke dana – Subota 17.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17.10.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati
Kao i svaka dosad, i nova sezona donosi pregršt noviteta, a jedan od njih svakako je i to što kandidati neće sami birati timove nego će biti podijeljeni prema geografskoj odrednici. Treneri su im Maja Ćustić i Edin Mehmedović, a došlo je do voditeljske promjene pa će gledatelji umjesto Marijane Batinić na mjestu voditeljice moći pratiti Sanju Žuljević koja će kandidatima biti velika podrška.

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon ispadanja Kristine i Vlade, u natjecanju je ostalo sedam parova. Ovaj put svoj prolaz dalje tražit će izvedbama pop i rock pjesama.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 19:55 sati
Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta. Film ponovno okuplja zvijezde Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona, Andyja Garciju, Dona Cheadlea, Bernieja Maca, Casey Affleck, Scotta Caana, Eddieja Jemisona i Shaobo Qin. Al Pacino pridružuje se ekipi u ulozi Willyja Banka, a Ellen Barking glumi njegovu desnu ruku, Abigail Sponder.

Tomb Raider, Nova TV u 20:15 sati
Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao. Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

Špijunka, RTL u 22 sata
Melissa McCarthy glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Ja, Tonya, HTV 1 u 22:15 sati
Tonya Harding, klizačica koja se penje visoko na američkim turnirima umjetničkog klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Dok se zahuktavaju pripreme za nacionalno natjecanje, Tonya i njezin muž odluče se na podal način rješiti Tonyine najveće suparnice, Nancy Kerrigan.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala