Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova najava za Krunu predstavlja princezu Dianu i Margaret Thatcher
Četvrta sezona donosi priču o bajkovitoj priči princeze Diane i princa Charlesa koja je tragično završila

Nova najava za "Krunu" predstavlja princezu Dianu i Margaret Thatcher

Foto: YouTube

Princeza Diana (Emma Corrin) i princ Charles (Josh O’Connor) glavne su zvijezde novog teaser trailera za četvrtu sezonu serije Kruna, a donosi nam i prvi pogled na Gillian Anderson koja je utjelovila Margaret Thatcher.

Nova sezona premijerno će biti dostupna 15. studenog na Netflixu i nastavlja se na događaje treće sezone koja je završila krajem 1970-ih s kraljicom Elizabetom (Olivia Colman) i njezinom jubilarnom 25. godišnjicom vladavine Ujedinjenim Kraljevstvom. Četvrta sezona fokus će imati na tome kako Kraljica i obitelj traže adekvatnu nevjestu za princa Charlesa kako bi ga konačno skrasili jer je navršio 30 godina, ali i kako bi se dodvorili javnosti. Kad se princu Charlesu svidi mlada lady Diana Spencer britanski će narod dobiti toliko željenu bajku, no nažalost za Dianu to će biti daleko od istine.

Colman se druge godine zaredom našla u ulozi kraljice Elizabete, a Tobias Menzies je princ Filip, Vojvoda od Edinburgha. Ove ćemo sezone nakratko ponovno vidjeti Claire Foy kao mlađu Elizabetu u nekoliko flashback scena, a očekuje nas i maleni princ William uz majku princezu Dianu koja će u to vrijeme biti trudna s princem Harryjem. Scenarij ove sezone potpisuje Peter Morgan, a u ostalim ulogama su Helena Bonham Carter kao princeza Margaret, Erin Doherty kao princeza Anne, Emerald Fennell je Camilla Parker Bowles, a Marion Bailey Kraljica Elizabeth, kraljica majka.

Očekuju nas još dvije sezone Krune pa će tako serija završiti sa šestom sezonom i u naredne dvije princezu Dianu će glumiti Elizabeth Debicki, dok će Imelda Staunton biti posljednja kraljica Elizabeta. Šesta sezona dovest će likove skroz do 2000. godine čime će završiti sagu koju je započela s prvom sezonom u 1940-ima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala