Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen prvi trailer za hrabru priču Everybody’s Talking About Jamie
Glazbena drama pokazuje sav ponos i hrabrost jednog LGBTQ tinejdžera, a snimljena je prema istinitoj priči

Predstavljen prvi trailer za hrabru priču "Everybody’s Talking About Jamie"

Foto: YouTube

Studio 20th Century Fox predstavio je svoj prvi trailer za glazbenu dramu Everybody’s Talking About Jamie i to u čast National Coming Out Day.

Film po prvi put predstavlja glumca Maxa Harwooda koji se nalazi u glavnoj ulozi Jamieja, tinejdžera čiji je san biti transvestit. Kad odluči obući haljinu na svoju maturalnu susrest će se s hrpom predrasuda, ali će istovremeno naučiti više voljeti samoga sebe. I dok ne zna što ga sve čeka, ono u što je siguran jest da će biti apsolutna senzacija tako da odluči u potpunosti prihvatiti sebe, staviti šminku, obući se i kaže: "Ne želim samo biti transvestit, ja moram to i biti."

Priča je inspirirana stvarnim životom Jamieja Campbella koji se izjasnio kao transvestit već s 14 godina u školi, a svoju je priču ispričao za BBC Three u dokumentarcu Jamie: Drag Queen at 16 koja je kasnije dobila svoju kazališnu adaptaciju na West Endu 2017. godine. Redatelj kazališne predstave Jonathan Butterell ujedno je i redatelj filma. Scenarij potpisuju Dan Gillespie Sells i Tom MacRae.

Uz Harwooda u filmu glume Richard E. Grant i Sarah Lancashire kao njegovi roditelji s tim da ga njegova majka u potpunosti prihvaća onakvog kakav jest. U ostalim ulogama su Lauren Patel, Shobna Gulati, Ralph Ineson, Adeel Akhtar, Samuel Bottomley i Sharon Horgan. U traileru možemo vidjeti izvedbe poznatih umjetnika kao što su Myra Dubois, Anna Phylactic i Son Of A Tutu.

Everybody’s Talking About Jamie originalno je bio planiran za listopad ove godine, ali zbog pandemije koronavirusa datum je pomaknut na 26. veljače 2021. što će biti taman na vrijeme za konkuriranje raznih filmskih nagrada, uključujući i Oscar.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala