Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.10.
Ova nedjelja donosi odlične filmove i novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11.10.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:45 sati
Očekuje nas specijalizirano Eurosong izdanje, u kojem će se natjecatelji transformirati u pjevače koji su nastupali na tom glazbenom natjecanju!

Sajam taštine, HTV 2 u 21:55 sati
U mračnom Hampshireu Becky provodi dane kao guvernanta zanemarenih kćeri Sir Pitta Crawleyja. Naočiti mlađi sin njezina poslodavca Rawdon svom silom nastoji zavesti Becky. No ona se želi dodvoriti poslodavcu, koji je ubrzo promakne na mjesto svoje nezamjenjive tajnice.

FILMOVI

Gospodar i ratnik: Daleka strana svijeta, Doma TV u 19:55 sati
Godina 1805. Francuska pod vodstvom cara Napoleona ratuje s većinom europskih sila. I dok s ostalim zemljama vode bitke na kopnu, Francuzi s Velikom Britanijom ratuju na moru. Kapetan britanske kraljevske mornarice Jack Aubrey za kormilom ratnog jedrenjaka HMS Surprise vodi svoj privatni rat s francuskom fregatom Acheron odlučan poraziti neprijatelja makar plovio do kraja svijeta. Tvrdoglavi časnik ima protutežu u smirenu i požrtvovnu brodskom liječniku dr. Stephenu Maturinu, dok je među posadom najmlađi Blakeney. I dok britanski jedrenjak čeka odlučujuća bitka s francuskom fregatom, odnos kapetana Aubreya i dr. Maturina preraste u pravo prijateljstvo.

Harry Potter i Kamen Mudraca, RTL u 20 sati
S više od sto milijuna prodanih kopija, na više od 46 jezika, serija bestselera J. K. Rowling, o pustolovinama najdražeg čarobnjaka na svijetu, Harrya Pottera, postala je istinski svjetski fenomen koji je dirnuo i zaokupio maštu čitatelja razli čitih dobi širom svijeta.

Mjesta u srcu, HTV 2 u 20:05 sati
Drama nagrađena dvama Oscarima o mladoj udovici (Sally Field) koja se bori zadržati svoju obitelj i voditi farmu pamuka uz pomoć nespojive grupe prijatelja na jugu SAD-a. U filmu još glume John Malkovich, Danny Glover i Ed Harris.

X-Men: Prva generacija, RTL 2 u 20:15 sati
Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantima (nekim poznatima a nekim novima), kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

Riddick, RTL u 23:10 sati
Ostavljen na suncem spaljenom planetu Riddick se suočava s izvanzemaljskom vrstom predatora. Aktiviranjem sigurnosne zrake njegov signal primaju dva svemirska broda. Jedan nosi novu vrstu plaćenika, a drugim upravlja čovjek iz Riddickove prošlosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala