Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.10.
Subotnja večer donosi velik izbor novijih i starijih hit filmova u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 10.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
U prvoj smo emisiji otkrili tko koliko ima treme, potencijala, nada, želja. U drugoj emisiji nekome snovi prestaju, kreću ispadanja! Na žalost, večeras nas jedan par napušta.

Osumnjičeni: Tennison, HTV 2 u 23:25 sati
Otkrivši da Bentleyji imaju zločinačke planove, Bradfield se odluči usprotiviti zapovijedima i krenuti u potragu za njima. Janeino otkriće je važan trag u otkrivanju ubojice Julie Ann.

FILMOVI

Oceanovih 12, Doma TV u 19:55 sati
Drugi dio dogodovština dobrih-loših dečki za koje svi navijamo, posve se logično nastavio na svjetski uspjeh prvog filma te ponovno publici ponudio dva sata zabave i avanture, uz širenje glumačke ekipe. Svi znamo da se krasti ne smije, ali Danny, Rusty i ekipa ozbiljno ruše sve ono što smo mislili da je ispravno.

Ledeno doba 4: Zemlja se trese, RTL u 20 sati
Jedan od najomiljenijih filmskih trojaca, Manny, Diego i Sid iz ledenog doba, kreću na najveću avanturu nakon što kataklizma odvoji cijeli kontinent. Razdvojeni od ostatka krda, plove na ledenoj santi koja ih odnese na epsko putovanje morem. Manny i ekipa suočeni su s dosad neviđenim izazovima da postanu junaci i izvedu nemoguće, dok susreću egzotična morska stvorenja, istražuju vrli novi svijet i bore se s okrutnim gusarima. Scratov ponovni susret s njegovim ljubljenim, ali ukletim, žirom katapultira ga onamo gdje nijedna prapovijesna vjeverica dosad nije kročila.

Dan kad se Zemlja zaustavila, HTV 2 u 20:05 sati
Intrigantna i ekološki naglašeno angažirana fantastična triler-drama redatelja Scotta Derricksona osuvremenjeni je prepravak kultnog istoimenog znanstveno-fantastičnog klasika Roberta Wisea iz 1951. Oba se filma temelje na kratkoj priči Farewell to the Master (Oproštaj s gospodarom) američkog SF pisca Harryja Batesa, koji je priču koncipirao na prepoznatljivim biblijskim i religijskim motivima protkano asocijacijama na lik Isusa Krista.

Liga pravde, Nova TV u 20:15 sati
Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju.

Osveta na visokim petama, RTL u 21:45 sati
Cameron Diaz, nakon što otkrije da je njezin dečko oženjen, započinje neobično prijateljstvo s – njegovom suprugom. Zajedno, one su odlučne da mu se osvete, no za to će im trebati pomoć – njegove ljubavnice.

James Bond: Octopussy, Doma TV u 22:15 sati
Tajni agent 009 pronađen je mrtav u britanskoj ambasadi u Berlinu, a u rukama mu je bilo vrijedno rusko Fabergeovo jaje pa je James Bond (Roger Moore) poslan kako bi istražio cijeli slučaj i otkrio pravu pozadinu nesreće.

Nikita, HTV 3 u 22:40 sati
Nakon što je osuđena za ubojstvo policajca, Nikita (Anne Parillaud), koja je čitav život provela na ulici mora izabrati između smrtne kazne ili uvježbavanja u tajnoj vladinoj organizaciji kako bi postala ubojica. Od svoga sadističkog mentora Boba (Patrick Serriére) dobila je novi identitet, stekla nove vještine i počela novi život kao Josephine , zavodljiva, profinjena žena koja je zapravo brutalan i nevjerojatno učinkovit stroj za ubijanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala