Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.10.
I ovaj petak donosi odlične filmove

TV Preporuke dana – Petak 9.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9.10.

SERIJE / EMISIJE

Bitka na Galipolju, 32 sata, HTV 2 u 22:35 sati
U bitci koja je započela 25. travnja 1915. i kojim je započeo kopneni rat za Galipolje, 1050 vojnika pod zapovjedništvom majora Mahmuta Sabrija 32 sata je bez ikakve pomoći i podrške odolijevalo daleko nadmoćnijem neprijatelju i zaustavilo neprijateljsko napredovanje.

FILMOVI

Izvorni kod, HTV 1 u 20:10 sati
U zadatku s kakvim se do sad nikad nije susreo, iskusni vojnik Colter Stevens shvaća da je dio vladinog eksperimenta pod nazivom "Source Code". Program je to koji mu omogućuje da prijeđe u identitet drugog čovjekov u zadnjih 8 minuta njegovog života. Dok drugi napad prijeti prouzročiti milijunske žrtve, Colter će iznova proživljavati incident kako bi prikupio što je više moguće informacija i tragova, sve dok ne otkrije tko stoji iza bombaškog napada i spriječi sljedeću tragediju.

Četiri vjenčanja i sprovod, RTL u 22:55 sati
Veliki hit iz prve polovice devedesetih godina prošlog stoljeća, odličan film slavnog redatelja Mikea Newella nije svijetu samo predstavio britansko viđenje popularnog žanra romantične komedije, nego je i lansirao zvjezdanu karijeru Hugha Granta, koji je ovdje patentirao ulogu romantičnog smušenjaka koju je kasnije ponovio nekoliko puta i koja mu, očito je, najbolje odgovara. Uz njega briljira i bivša manekenka Andie MacDowell, koja je svoju karijeru na pisti iznimno uspješno zamijenila onom ispred kamera, pokazavši i zavidan glumački talent.

Utrka do uklete planine, Nova TV u 23:20 sati
Život taksista Jacka Brunoa (Dwayne Johnson) se pretvora u potpuni kaos kad dvoje tinejdžera sa paranormalnim sposobnostima ulete u njegov automobil. Kada njih troje otkriju da jedina šansa da spase svijet leži u otkrivanju tajne Uklete planine, počinje utrka jer ih na njihovom putu nastoje spriječiti vlada, gangsteri i na kraju vanzemaljci.

Leon Profesionalac, HTV 1 u 23:20 sati
Nakon što joj je cijela obitelj ubijena jedini spas pred ubojicama je njezin samozatajni susjed Leon. On je naime profesionalni ubojica koji zavoli djevojčicu te se odluči osvetiti ubojicama njezine obitelji... Ovaj film je bio američki debi kultnog francuskog redatelja Luca Bessona i po mišljenju mnogih kritičara možda tada i njegov najbolji film.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala