Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još loših vijesti: velika odgoda za Dinu i Batmana
Studio Warner Bros. odgodio je sve svoje velike naslove, iznimka je "Matrix 4"

Još loših vijesti: velika odgoda za "Dinu" i "Batmana"

Foto: YouTube

Nije neočekivano, ali ipak smo se nadali da se blockbusteri neće toliko odgađati, barem ne na tjednoj bazi.

Najnoviji filmovi koji su dobili odgodu su oni studija Warner Bros. pa će tako The Batman s Robertom Pattinsonom umjesto 1. listopada 2021. u kina doći tek 4. ožujka 2022. godine. Nakon ove odgode potvrdili su kako su odgodili i druge filmove sa superjunacima pa ćemo se na The Flash i Shazam 2 još dobrano načekati: prethodni je dobio premještaj s 3. lipnja 2022. na 4. studeni 2022. što je bio Shazamov termin tako da je taj zakazan tek za 2. lipnja 2023. godine.

Studio je odgodio i epski SF Dina Denisa Villeneuvea koji je do jučer čvrsto stajao uz termin ovog prosinca. Dina je pomaknuta tek tamo na 1. listopada 2021., dakle na termin u kojem smo premijerno trebali gledati novog Batmana.

Ipak, jedna dobra vijest i to za obožavatelje Matrixa. Matrix 4 Lane Wachowski dobio je raniji termin, nego je to bilo planirano tako da se Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss, barem prema trenutnom planu, vraćaju na veliki ekran 22. prosinca 2021. umjesto 1. travnja 2022. godine.

Kao razlog pomaka svih termina Warner Bros. navodi nemogućnost početka ili nastavka produkcije, osim Matrixa 4 koji je završen ranije od planiranog. Wonder Woman 1984 još uvijek ima naveden termin 25. prosinca ove godine i zasad nije u planu njezina odgoda.

Osim što je zbog pandemije koronavirusa otežano snimanje svih filmova diljem svijeta, odaziv gledatelja u kina nije ni približno zadovoljavajući pa jedno vuče drugo: studiji odgađaju blockbustere jer nisu zadovoljni zaradom, a kino distributeri nemaju što ponuditi svojim gledateljima. Neki kino lanci najavili su potencijalno zatvaranje ili projekcije isključivo vikendom u večernjim satima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala