Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte vrhunske špijunke: prvi trailer za The 355
Odličnu glumačku ekipu predvode Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Fan Bingbing i Penelope Cruz

Upoznajte vrhunske špijunke: prvi trailer za "The 355"

Foto: YouTube

Studio Universal objavio je prvi trailer za novi špijunski triler u kojem glavnu riječ imaju isključivo žene!

Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Fan Bingbing i Penelope Cruz glavne su zvijezde novog napetog filma The 355 koji prema trenutnom planu u kina stiže sredinom sljedeće godine.

Film prati ekipu špijunki iz različitih međunarodnih agencija koje će biti prisiljene surađivati kako bi spriječile potencijalni incident koji bi ostavio posljedice za cijeli svijet. Žene moraju zanemariti privatnu netrpeljivost i nepovjerenje kako bi osnovale frakciju kodnog imena 355, prema prvoj ženi špijunki u Američkoj revoluciji. Na službenom Twitteru bili su objavljeni posteri s likom svake od špijunki.

Sebastian Stan i Edgar Ramírez također glume u filmu, režiju potpisuje Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix), a scenarij Theresa Rebeck. Jessica Chastain je Kinbergu predložila špijunski film koji predvode isključivo žene dok su zajedno radili na Dark Phoenixu tako da je glumačka postava bila dogovorena još prije dvije godine. Razlog zašto se toliko dugo čekalo na dovršetak projekta jest što je tijekom 2018. jedna od glumica, Fan Bingbing, bila optužena za malverzaciju s porezom te je nestala na nekoliko mjeseci. Nakon što je priznala propust i platila više od 100 milijuna dolara poreza, kazni i kamata vratila se na projekt pa se nastavilo s produkcijom. Ovaj film njezina je prva uloga nakon navedenog skandala.

The 355 svoju bi premijeru u kinima trebao imati 15. siječnja 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala