Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.10.
Prvi petak u listopadu donosi odlične filmove!

TV Preporuke dana – Petak 2.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2.10.

SERIJE / EMISIJE

Einstein - Teorija ljubavi, HTV 2 u 21 sat
Margarita (Olga Budina) i dalje špijunira Einsteina (Dmitrij Pevcov), zlorabeći njegovu ljubav prema njoj. Sovjetskim agentima dostavlja puno dokumenata o Einsteinovu radu na nuklearnoj bombi. U New Yorku se otvara nova izložba Sergeja Konjenkova. Margariti je to prilika da nastavi s radom za sovjetsku obavještajnu službu.

Bitka na Galipolju, 32 sata, HTV 2 u 22:40 sati
U bitci koja je započela 25. travnja 1915. i kojim je započeo kopneni rat za Galipolje, 1050 vojnika pod zapovjedništvom majora Mahmuta Sabrija 32 sata je bez ikakve pomoći i podrške odolijevalo daleko nadmoćnijem neprijatelju i zaustavilo neprijateljsko napredovanje.

FILMOVI

Na rubu, HTV 1 u 20:10 sati
Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattanskog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologica, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad.

Opstanak, RTL u 21:05 sati
Liam Neeson predvodi ekspediciju tima za bušenje nafte, kada se njihov avion sruši u smrznutim planinama Aljaske. Boreći se protiv smrtonosnih ozljeda i nemilosrdnog vremena, preživjeli imaju samo nekoliko dana da pobjegnu od čopora opasnih vukova i prežive nepraštajuću divljinu Aljaske.

Operacija Valkira, RTL u 23:25 sati
Ponosan vojnik, pukovnik Stauffenberg je odani časnik koji voli svoju zemlju, no prisiljen je gledati kako Hitlerov uspon dovodi do Drugog svjetskog rata. On nastavlja služiti u vojsci, nadajući se kako će netko pronaći način da zaustavi Hitlera prije nego Europu i Njemačku dovede do uništenja. Shvaćajući da vrijeme ističe, Stauffenberg odlučuje poduzeti nešto te 1942. pokuša uvjeriti više časnike na Istočnom frontu da se suprotstave Hitleru i uklone ga s vlasti.

Tajne i laži savršenog zločina, HTV 1 u 23:30 sati
Priča o ljubavi i neriješenom ubojstvu unutar njujorške dinastije vlasnika nekretnina u 1980-ima. Sin moćnog Sanforda (Frank Langella), David (Ryan Gosling) se oženi sa predivnom studenticom Katie (Kirsten Dunst) te skupa 'pobjegnu' u Vermont. Uskoro ih Sanford vraća u grad te se počinju događati čudne stvari s Davidom. Postaje agresivniji, mijenja mu se raspoloženje te ne želi imati djecu. Katie nestaje, a obiteljske tajne Marksovih se otkrivaju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala