Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson objavio glavnu glumačku postavu za svoju seriju Young Rock
NBC je počeo produkciju nove humoristične serije u kojoj ćemo bolje upoznati The Rocka i njegov životni put

Dwayne Johnson objavio glavnu glumačku postavu za svoju seriju "Young Rock"

Foto: Instagram

Ako ste se pitali što je radio i kako je nekada izgledao Dwayne Johnson, uskoro ćete dobiti predodžbu o tome u novoj humorističnoj seriji koju priprema NBC!

Young Rock naziv je nove serije koju će producirati Johnson, mnogima poznatiji pod svojim hrvačkim imenom The Rock, te u kojoj će glumiti samoga sebe. Nakon što smo početkom godine saznali kako NBC ima u planu ovaj projekt, tek je jučer na privatnom Instagramu objavio kome su pripale uloge njegove mlađe verzije pa će Adrian Groulx glumiti 10-godišnjeg Johnsona, Bradley Constant 15-godišnjeg, a Uli Latukefu u dobi od 18 do 20 godina kad je Johnson bio regrutiran za igranje američkog nogometa na temelju stipendije sa Sveučilištu u Miamiju.

Poznate su i ostale uloge pa ćemo Stacey Leilua gledati u ulozi njegove majke Ate Johnson koja je opisana kao snažna i pozitivna osoba, Joseph Lee Anderson dobio je ulogu njegovog karizmatičnog i šarmantnog oca Rockyja Johnsona, a Ana Tuisila na malim ekranima utjelovit će Johnsonovu omiljenu baku Liu Maivia koja je istovremeno opaka poslovna žena kad za to postoji potreba.

Serija će se baviti Johnsonovim djetinjstvom i odrastanjem u strogoj obitelji, utjecaj koji su na njega imali ljudi s kojima je bio okružen tijekom svoje karijere profesionalnog hrvača, te kad je igrao nogomet na spomenutom Sveučilištu. Uz seriju ćemo saznati što ga je sve oblikovalo u čovjeka kakav je danas i upoznati nas sa zanimljivim ljudima koji su mu prošli kroz život. Uz objavu glumačke postave Johnson je napisao kako je serija time i službeno krenula sa snimanjem.

Scenarij za pilot su napisali Nahnatchka Khan i Jeff Chiang, a serija Young Rock trebala bi se na malim ekranima naći tijekom 2021. godine, s tim da još nije određen okviran datum premijere.

Dwaynea Johnsona nedavno smo mogli gledati u komediji Jumanji: Iduća razina, a na ljeto sljedeće godine u kina bi trebala doći Disneyeva avantura Jungle Cruise u kojoj glumi s Emily Blunt (odgođena zbog koronavirusa). Johnson je inače prilično zauzet filmskim projektima pa tako snima akcijsku komediju Red Notice (partneri Ryan Reynolds i Gal Gadot), akcijski SF o antijunaku Black Adam i biografsku dramu The King, a u planu su San Andreas 2, avantura Doc Savage i akcijska fantastična komedija Big Trouble in Little China.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala