Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan prekrasan trailer za Over the Moon koji stiže za mjesec dana
Animirana avantura za djecu (i odrasle) uskoro stiže na Netflix

Još jedan prekrasan trailer za "Over the Moon" koji stiže za mjesec dana

Foto: YouTube

Jedan od potencijalni favorita za Oskara dobio je svoj novi trailer!

Riječ je o animiranoj avanturi za najmlađe, ali i one starije, Over the Moon, koja će se svojom animacijom, pričom i glazbom možda moći stati uz bok Disney i Pixar ovogodišnjim ostvarenjima.

Film inspiraciju vuče iz kineske umjetnosti i mitologije, a radnja prati pametnu 13-godišnju djevojčicu Fei Fei (Cathy Ang) koja želi osjetiti majčinu prisutnost nakon njezine smrti pa će uz puno truda, strpljenja i znanja napraviti raketu za put na Mjesec. Tamo želi dokazati postojanje legendarne Božice Mjeseca o kojoj joj je majka pričala pa odlazi na avanturu kakvoj se nije nadala ni u najluđim snovima! Naravno, sve uz pomoć prijatelja.

Režiju potpisuju Oskarom nagrađeni Glen Keane koji kao animator stoji iza raznih Disneyevih hitova, te John Kahrs, a scenarij je napisala Audrey Wells. Glasove su posudili velike zvijezde: Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Margaret Cho, Kimiko Glenn i Sandra Oh.

Over the Moon već se dugo spominje kao jedan od favorita za Oskara i to uz veće animirane filmove kao što su Duša (tek treba izići), Naprijed i Trolovi: Svjetska turneja. Budući da je ova godina specifična zbog pandemije koronavirusa mnogi pretpostavljaju kako će se borba za najbolji animirani film voditi između streaming servisa i Pixara.

Animirani film Over the Moon bit će dostupan na Netflixu od 23. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala