Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tiffany Haddish uz Cagea u komediji The Unbearable Weight of Massive Talent
Film u kojem Nicolas Cage glumi Nicolasa Cagea u kinima bi se trebao naći već sljedeće godine

Tiffany Haddish uz Cagea u komediji "The Unbearable Weight of Massive Talent"

Foto: YouTube

Lionsgateova neobična akcijska komedija The Unbearable Weight of Massive Talent bogatija je za još jedno poznato lice.

Nagrađivana glumica Tiffany Haddish najnovije je glumačko pojačanje filmu u kojem Nicolas Cage glumi samoga sebe (recimo). Cage glumi fiktivnu verziju Cagea koji se nalazi u novčanim problemima (poznato?) pa prihvaća razne projekte u nadi da će dobiti ulogu u filmu Quentina Tarantina. Kad prihvati milijun dolara kako bi se pojavio na rođendanskom tulumu velikog obožavatelja (Pedro Pascal) tamo shvati da je riječ o kriminalcu pa će morati oživjeti svoje stare uloge kako bi spasio sebe i one koje voli.

Tiffany Haddish je dobila ulogu ekscentrične vladine agentice koja će prisiliti Cagea da prihvati tajni zadatak kojim bi trebao srušiti jednu od najvećih kriminalnih organizacija u Europi, a samo zato što CIA nema drugog izbora nego tražiti pomoć od nekadašnje zvijezde. Među poznatim imenima tu je i Sharon Horgan koja će utjeloviti Cageovu bivšu suprugu.

Režiju potpisuje Tom Gormican prema scenariju koji je napisao s Kevinom Ettenom, a produkcija bi trebala krenuti tijekom ove jeseni. Lionsgate premijeru filma The Unbearable Weight of Massive Talent planira za 19. ožujka 2021. godine.

Haddish je široj javnosti postala najpoznatija po ulozi u avanturističkoj komediji Girls Trip, a prošle je godine osvojila nagradu Emmy za Saturday Night Live, dok je ove bila nominirana za Netflixov specijal Black Mitzvah. Ove godine imali smo je priliku gledati uz Rose Byrne u simpatičnoj komediji Kao šefica. Osim ovog filma u pripremi za kraj ove i sljedeće godine ima komediju Here Today, triler The Card Counter i On the Count of Three.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala