Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte trailer za prvi Netflixov norveški film Cadaver
Distopijski psihološki triler donosi priču o svijetu nakon nuklearne katastrofe, a bit će dostupan za mjesec dana

Pogledajte trailer za prvi Netflixov norveški film "Cadaver"

Foto: YouTube

Krajem lipnja Netflix je najavio svoj prvi norveški film Cadaver, a mjesec dana prije premijere objavili su i prvi trailer.

U režiji široj javnosti nepoznatog Jaranda Herdala (Everywhen), koji je napisao i scenarij, dolazi psihološki triler koji gledatelje vodi na putovanje na kojem je čovječanstvo stavljeno na test. I to kakav! U glavnim ulogama su Gitte Witt, Thorbjørn Harr, Tuva Olivia Remman i Thomas Gullestad.

U onom što je još ostalo od svijeta nakon apsolutne nuklearne katastrofe Leonora (Witt), Jacob (Gullestad) i njihova kćer Alice (Remman) na rubu su preživljavanja. Jednog dana dobiju poziv iz lokalnog hotela da prisustvuju kazališnoj predstavi uz koju će dobiti topli obrok, sve uz objašnjenje kako je to humanitarna udruga koja pomaže onima u nevolji. Obitelj nema pretjeranog izbora i pristaje doći u hotel u kojem ih dočeka šef hotela Mathias (Harr) koji im velikodušno pokaže cijeli prostor i objasni kako je sve to jedna velika pozornica. Gledatelji dobiju maske kako bi se razlikovali od glumaca i sve to zvuči super dok odjednom gledatelji ne počinju nestajati i granica između stvarnosti i teatra prestane postojati.

Trailer, osim što će vas zaintrigirati, odaje dojam kako je riječ o vrlo mračnom, jezivom filmu uz taman dovoljnu dozu satire. Film izlazi pred kraj listopada kao jedan od projekata u sklopu američke Noći vještica (uz The Haunting of Bly Manor, A Babysitter's Guide to Monster Hunting, Rebecca, His House, The Day of the Lord i La Révolution).

Psihološki triler Cadaver na Netflixu će biti dostupan od 22. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala