Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Je li moguće: Tom Hardy je novi James Bond?
Sony ga je navodno izabrao još u lipnju, ali sa službenom objavom se čeka kraj godine

Je li moguće: Tom Hardy je novi James Bond?

Foto: PR Photos

12. studenog u kina nam dolazi zadnji James Bond s Danielom Craigom, Za smrt nema vremena. Glasine o tome tko će biti novi Bond već su dulje u javnosti, a sad stiže navodna potvrda o Sonyjevom odabiru!

Podsjetimo, najnoviji James Bond u kina stiže sa zakašnjenjem zbog pandemije koronavirusa, ali nemojte se iznenaditi ako termin u studenom ponovno bude pomaknut s obzirom da box office nije baš nešto reprezentativan u ovim uvjetima. Za smrt nema vremena svakako je film s kojim Sony računa na veliku zaradu jer osim što je riječ o Jamesu Bondu, riječ je o posljednjem Bondu s Danielom Craigom.

The Vulcan Reporter donio je navodno provjerenu vijest tko će ga naslijediti. Nakon mjeseci i mjeseci glasina u kojima je jedan od apsolutnih favorita bio Idris Elba studio je pronašao svog novog Bonda. Riječ je o Tomu Hardyju koji je izabran tijekom lipnja, što bi službeno trebalo biti oglašeno u prosincu ili tek početkom sljedeće godine. Prije pandemije je plan bio da se odabir objavi tijekom studenog, ali ova specifična situacija je sve odgodila, od premijere filma, do proglašenja Craigovog nasljednika.

Naravno, vijest o Hardyju treba uzeti sa zadrškom, a možda je riječ i o tome da Sony ispipava teren o tome kako će obožavatelji prihvatiti potencijalni izbor. Obožavatelji Idrisa Elbe nisu nimalo zadovoljni ovim odabirom i nadaju se kako ovo nije konačna odluka.

Hardyja trenutno možemo gledati u dramskoj triler seriji Taboo, a sljedeće ljeto u kinima bi se trebao naći Venom: Let There Be Carnage, nastavak hita Venom iz 2018. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala