Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Hrvatska traži zvijezdu - Ispala Sementa Rajhard
Fox Sementi: Ti si dobra ali plesačice kao da su lopatom bile izbačene na pozornicu

Video: Hrvatska traži zvijezdu - Ispala Sementa Rajhard

Kandidati showa "Hrvatska traži zvijezdu" večeras su imali zadatak ponuditi žiriju i gledateljima svoje seksi izdanje. U tome su se dobro snašli Barbara, Zoran, Sementa, Bojan i Nikolina, dok su neki imali podosta problema.

Sementa Rajhard dobila je najmanje glasova publike iako je večeras bila vrlo dobra.

Što su kandidati imali prilike čuti od žirija, s naglaskom na večeras posebno inspiriranog Foxa, pročitajte u nastavku.


Sementa Rajhard


Tony:
Fox je napokon došao na svoje. Dobro se snašla. Styling u redu, malo tih vokal ali je sve zajedno odlično prezentirala. Kamera te voli.
Fox: Curice što su plesale uz tebe izgledale su kao hrpa lopatom izbačena na pozornicu, ali ti si bila dobra, imaš prirodnu seksipilnost a haljina je mrak.
Jelena: Stala bih u obranu plesačica ali mislim da je bespredmentno komentirati ove Foxove izjave. Imam pametnijeg posla. Ti si sve bolja i bolja, ono što mi nije dobro je dosadnjikava pjesma, ali tvoj izraz lica koji nije  bio blesav osmijeh, možda malo nesigurnosti, ali držala si se skroz okej.


Carla Belovari


Jelena:
Do polovice pjesme imala si tri razine, započela si izvrsno, mazno i uopće ne sumnjam da imaš seksipil, drugi dio malo agresivniji, u trećem je bilo malo nesigurnosti. Svejedno, meni si bila izvrsna.

Matej Miličić


Cetinski:
Čestitam na odabiru pjesme, zahtjevna, više romantična nego seksi, intonacija nije odgovarala u jednom trenutku, plesačica je bila strano tijelo, nisi tip koji bi trebao imati komunikaciju s plesačicom. Trudiš se, drago mi je za tebe, pusti plesačice, biraj pametne pjesme kao što biraš.
Jelena: Trebao si pokušati otpjevati iz višeg tonaliteta, ali dirnuo si me. No i to pokazuje koliko imaš stabilan glas. Meni nije smetala plesačica, jer mi je ok da nekom pjevaš.

Duško Šarić


Fox:
Čini mi se bravo balkansko sexy boy, krmak. Sviđat će se mnogim curama, recimo Mirjani Hrgi, moglo bi se još raditi na tome.
Jelena: Nije lako nakon Toma Jonesa otpjevati ovu pjesmu, dobro si krenuo, no po meni si malo brzao, trebao si više ući pjesmu, više uživati u pjesmi.
Tony: Opći dojam, ne samo na tebi, je da ste promašili temu, sexy večer. Kad si se približio plesačici vidio sam da si uživao u tome, no stvar je u tome da i publika uživa. Malo se više treba potruditi.


Barbara Dautović

 
Tony:
Zanimalo me kako će Barbara izvesti seksi varijantu, vidjelo se da je 100 posto nutra, ušla je u to, prenijela je seks, što je bila i tematika i čestitam, najbolje odrađena tema do sada.
Jelena: Pjesma kao pjesma mi nije funkcionirala ali si je ti izvrsno izvela.
Fox: Neke stvari se otvaraju zanimljivo, prošli put si bila seksipilna kao noga od stola, ali danas je moja ocjena visoka.
Tony: Nije to lako kad ti kaže tako nešto jedan visoki plavi zgodan momak kao Fox.


Zoran Mišić


Fox:
Vokalno suveren, ali me iznenadilo kako si se našao u seks temi, koreografski najzanimljiviji.
Jelena: Najbolja izvedba večeras, blues note.
Tony: Drago mi je da si danas pokazao tu interesantnu boju u srednjim lagama, danas perfektno pjevanje i u pravoj mjeri.


Iva Ušalj


Tony:
Čestitam na stylingu, pohvalit ćemo i trud plesačica i njihov styling. Čini mi se kao da ponekad razmišljaš o tekstu, pa se vidi nesigurnost u pogledu, inače super.
Jelena: Da, pogled je odlutao, primijetilo se.
Fox: Sve štima, ali kao nešto malo da fali, teško je biti dijete u tijelu "pinkčeta". Nekad styling može izgledati i u stilu maškara.


Bojan Jambrošić


Tony:
Dobra interakcija s plesačicama za razliku od nekih prije, pokazao si da ti je pjevanje u prvom redu i publika, a tek zatim si podijelio svoje zadovoljstvo i s plesačicama.
Jelena: Iznio si ovaj zadatak sjajno, donio si svoju interpretaciju i u ovoj pjesmi, bio si suveren i usredotočen.
Fox: Bojan igra na jednu dosta sigurnu nišu. Toše Proeski niša i dobro to radiš, ali iako nije sve samo sunce i more, preporučio bi ti malo fitnesa da se držiš uspravnije, zgodan jesi, dobro pjevaš.


Nikolina Kovačević

Jelena: Suverena, odlično djeluješ, odlična interpretacija, uživala sam
Fox: Nikolina je cool, to je prava definicija. Vrlo zahvalan igrač, može dat gol, može puno pretrčat, najteže je naći pravo mjesto za tebe, ali uvijek odlično biraš to mjesto, meni je bilo jako dobro.
Tony: Bojao sam se da će pasti u zamku onog što balkanci nazivaju seksi, ali vi ste svi bili seksi sa stilom a ti si danas briljirala.
 

G.N.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 2.5.2009. 17:16
    Osim što ima preslatku facicu, do sada mi je glasom bila outsider, no večeras sam prvi puta bila zadovoljna s malom!
  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 2.5.2009. 15:34

    Sementa, očajna izvedba, kao da joj je Fahreta Jahtić sugerirala kako da impresionira publiku, možda bi negdje drugdje i prošla ali ne u HTZ-u. Opravdano ispadanje, između Semente i Ive Ušalj sam iskreno dvojio, no ipak eto odlučiše se za Sementu.... Iva očajna izvedba ali tebe bar nije savjetovala Fahreta.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala