Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 20.9.
Ova nedjelja donosi neke omiljene klasike uz poneki noviji naslov

TV Preporuke dana – Nedjelja 20.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20.9.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:05 sati
Katarina radi na tome da Grigorij napusti dvorac. Izjavljuje ljubav poručniku Potemkinu potičući ga da se vrati s bojišta. Tri princeze iz Danske kreću u Sankt Peterburg. Pavel se upoznaje s njima, ali zadnja riječ je Katarinina.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Prstenova družina, Doma TV u 19:55 sati
U prvom dijelu Tolkienove epske trilogije mladi i sramežljivi hobit Frodo Baggins dobije u naslijeđe zlatni prsten. Zna da prsten ima moć, ali ne može ni zamisliti da je prsten tajna preživljavanja svijeta, ili njegova ropstva. Frodo zajedno sa čarobnjakom Gandalfom, vilenjakom Legolasom, patuljkom Gimleyjem, Aragornom i Boromirom i tri hobita Merryjem, Pippinom i Samom se upućuje na avanturu kroz planine, snijeg, tamne šume, rijeke i proplanke, suočava se sa opasnošću na svakom koraku ne bi li spasio svijet kakav poznaje i ljude koje voli od gospodara tame Saurona.

Transporter, RTL u 20 sati
Odličan akcijski triler redatelja Louisa Leterriera i Coreyja Yuena, snimljen po scenariju u kojem je sudjelovao i slavni Luc Besson, pravi je primjer žanrovskog vrhunca i kvalitetne kino zabave. Glavno oružje filma izvrsni je Jason Statham u ulozi Franka Martina.

Oceanovih 8, Nova TV u 20:15 sati
Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma Oceanovih 11, koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njezin prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova. Plan već ima, samo ga treba provesti.

Sedmi sin, RTL u 22 sata
Mladić po imenu Tom sedmi je sin sedmoga sina te posjeduje zapanjujuće moći. O svom plemenitom porijeklu ne zna ništa sve dok ga sudbina ne spoji s ratnikom koji će ga naučiti kako se treba boriti protiv zla, čiji su znaci svugdje oko nas.

Čovjek od čelika, Nova TV u 22:20 sati
Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman - čovjek od čelika.

Gimme Danger, HTV 2 u 22:50 sati
Gimme Danger priča je o The Stooges, jednom od najvećih rock'n'roll bendova svih vremena, smještena u glazbeni, kulturni, politički i povijesni kontekst. Prenosi njihove zgode i nezgode, istodobno objašnjavajući razloge njihova početnog komercijalnog neuspjeha, kao i dugogodišnjeg utjecaja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala