Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.9.
Subotnja večer donosi veliki izbor novijih i starijih hit filmova – i to u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 19.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.9.

SERIJE / EMISIJE

Vikinzi, HTV 2 u 22:45 sati
Ivar shvaća da je biskup Heahmund njemu ravan suparnik, Floki se vraća u Kattegat, a Bjornu priređuju raskošan doček u sjevernoj Africi.

FILMOVI

Marsovac, RTL u 20 sati
Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) njegova posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali, Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu.

Glup i gluplji, HTV 1 u 20:05 sati
Glup i gluplji redatelja Petera Farrellyja jedan je od najslavnijih filmova devedesetih, komedija koja je svojim nerazblaženim humorom na granici degutantnosti promijenila pravila žanra te je otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima, od kojih su se tek iznimno rijetki uvjerljivošću približili ovom pionirskom biseru. Prije svega namijenjen mlađoj publici, ovaj film također sadrži i dovoljno klasičnoga komičnog materijala pa predstavlja zabavu za cijelu obitelj.

Građanin broj 4, HTV 2 u 20:05 sati
Ovo je istinita priča o najpoznatijem američkom zviždaču i bivšem zaposleniku CIA-e Edwardu Snowdenu koji je otkrio skandal o nezakonitom prisluškivanju građana koji je provodila NSA (Nacionalna služba sigurnosti SAD-a). Priča započinje anonimnim mailom i nastavlja se odlakom u Hong Kong na sastanke s čovjekom koji je u rekordnom roku postao svjetski poznat.

U zmajevom gnijezdu, RTL 2 u 20:15 sati
U zmajevom gnijezdu bez imalo je dvojbe jedan od najslavnijih svjetskih filmova uopće, pripadnik malobrojne skupine onih naslova koji su pripadajuće žanrove toliko nadrasli da su postali njihov sinonim. Ovdje je, naravno, riječ o borilačkom podžanru akcijskog filma, koji svoju omiljenost diljem svijeta bezrezervno duguje nezaboravnom velikanu Bruceu Leeju.

Rampage: Totalni kaos, Nova TV u 20:15 sati
Davis Okoye dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište. Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

James Bond: Špijun koji me volio, Doma TV u 21:50 sati
Istovremeni nestanak britanske i ruske podmornice zaprepast će tajne obavještajne službe tih zemalja, a jedini je trag mikrofilm sa zabilježenim kretanjem britanske podmornice. Britanci u istragu šalju Jamesa Bonda (Roger Moore), a Rusi Anyu Amasovu (Barbara Bach), poznatiju pod kodnim imenom Triple-X. Bond i Amasova se isprva bore za posjed mikrofilma, kao i prednost u istrazi, ali vrlo skoro dobivaju naredbe o udruženju i zajedničkoj istrazi.

Čin hrabrosti, HTV 1 u 22:25 sati
Sa svakom završenom misijom američki vojni odred, koji se naziva Bandito, otkriva još jedan dio slagalice koja ih vodi do konačnog cilja – sprječavanja terorističkog čina nesagledivih posljedica. Na granici s Meksikom dolazi do obračuna te, iako se čini da će sile zla prevladati, vod sastavljen od hrabrih marinaca ne pomišlja na uzmak niti predaju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala