Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Madonna će režirati biografski film o samoj sebi
Scenarij za film napisala je s nagrađivanom scenaristicom i producenticom Diablo Cody

Madonna će režirati biografski film o samoj sebi

Foto: PR Photos/YouTube

Tko može bolje režirati biografski film o Madonni, od nje same?

Jedna od najvećih ikona, Madonna, režirat će film o svom životu i svojoj karijeri i to prema scenariju koji je napisala s nagrađivanom scenaristicom Diablo Cody, koja je za Juno osvojila Oskara u kategoriji najboljeg originalnog scenarija.

Madonnina karijera duga je više od pet desetljeća i ona je postala apsolutni fenomen pop kulture (mnogi je smatraju pop kraljicom). Film bi trebao prikazati njezin put iz sirotinjskog kvarta u New Yorku do slave kakva se ne događa često i kakvu si ne možemo niti zamisliti. Iako u stvaranju biografskih filmova često sudjeluju osobe o kojima se film radi, nije uobičajeno da se baš ta osoba primi režije. No, kao i sve oko Madonne i po ovome je posebna.

"Želim prenijeti nevjerojatno putovanje kojim me život vodio kao umjetnicu, glazbenicu, plesačicu – kao čovjeka koji je tražio svoje mjesto u svijetu. Fokus filma apsolutno će biti glazba. Glazba je ono što me pokreće, a umjetnost me uvijek držala na životu. Imam toliko neispričanih i nadahnjujućih priča koje želim ispričati, a tko je za to bolji od mene same. Mislim da je jako bitno da podijelim te pustolovine vlastitim glasom i vlastitom vizijom", rekla je Madonna o projektu u službenoj izjavi.

Podsjetimo, kad je Universal prije tri godine htio napraviti biografski film o Madonni to se njoj nije nimalo svidjelo i bila je stava kako "jedino ona može ispričati svoju priču". Čini se da će se upravo to i dogoditi!

Madonna u svojoj karijeri već ima dva redateljska uratka: dramu Dotaknuti dno napravila je 2008., a povijesna romantična drama W.E. joj je donijela Zlatni globus. U glumačkim ulogama smo je gledali u više filmova kao što su Očajnički tražeći Susan, Četiri sobe te u Eviti koja joj je donijela Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu. Što se tiče glazbe, Madonna ima titulu najprodavanije ženske izvođačice u povijesti s prodanih 335 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uvrštena je i u Rock and Roll Hall of Fame 2008. godine, a broji preko 650 raznih nominacija za glazbene nagrade od kojih je osvojila njih 225.

Zasad nije poznato pod kojim naslovom će se snimati film niti kome će pripasti glavna uloga, samo znamo da je film kod studija Universal. Datum početka produkcije i planirana premijera također nisu poznati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala