Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Omiljena dugovječna serija Law & Order: SVU krenula s produkcijom
Prva epizoda 22. sezone nosi prigodan naslov "Remember Me In Quarantine"

Omiljena dugovječna serija "Law & Order: SVU" krenula s produkcijom

Foto: Instagram, Twitter

Serija Law & Order: SVU iliti kod nas prevedena kao Zakon i red: Odjel za žrtve konačno je počela s produkcijom svoje 22. sezone i to u New Yorku, a vijest stiže od glavne zvijezde Mariske Hargitay koja je podijelila fotografije na svom Instagramu.

Najdugovječnija primetime akcijska serija tako je uz sve mjere predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa krenula s novom sezonom koja bi trebala biti puna aktualnih, gorućih tema. Osim što će biti riječi o pandemiji, očekuje se kako će se ova sezona baviti ogromnim problemom policijske brutalnosti koja je potekla od tragične smrti Georgea Floyda, zbog koje su krenuli nemiri i protesti diljem zemlje.

Ukoliko sve bude u redu sa snimanjem i produkcijom, 22. sezona Odjela za žrtve s prikazivanjem bi trebala krenuti za manje od dva mjeseca, 12. studenog. Nakon te sezone, očekuju nas još najmanje dvije (23. i 24.) za koje je potpisan ugovor.

Svi se pitaju kada će sa snimanjem početi Law & Order: Organized Crime, spin off Zakona i reda u kojem ćemo u glavnoj ulozi ponovno gledati Christophera Melonija kao detektiva Stablera iz Odjela za žrtve kojem će ovo biti povratak u franšizu. Nažalost, datumi početka produkcije i okviran početak emitiranja za tu seriju još nisu poznati.

Prisjetimo se, neki je dan bilo 30 godina od početka emitiranja serije koja je sve započela. Riječ je o originalnom Zakonu i redu kojom je Dick Wolf postao jedan od najtraženijih pisaca i producenata, a čija je premijera bila 13. rujna 1990. godine. Serija se emitirala punih 20 sezona tako da je zadnja epizoda bila emitirana 24. svibnja 2010. godine. Godišnjicu je na Twitteru obilježila tvrtka Wolf Entertainment i to fotografijom koja će vas vratiti u prošlost!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala