Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fantastični Anthony Hopkins i Olivia Colman u filmu The Father
Predstavljen je trailer za film "The Father" koji bi glavnim glumcima moga osigurati neke prestižne nagrade

Fantastični Anthony Hopkins i Olivia Colman u filmu "The Father"

Sony Pictures Classics je objavio službeni trailer za film The Father, u kojem se Anthony Hopkins nalazi u naslovnoj ulozi dok Olivia Colman glumi njegovu kćer.

Redateljsku palicu drži francuski filmaš Florian Zeller, koji je radio i scenarij zajedno s Christopherom Hamptonom.

Trailer nas uvodi u priču koja se bavi pitanjem promjena koje se događaju u staračkoj dobi, kada mozak jednostavno više ne funkcionira kako bi trebao.

Službeni sinopsis otkriva radnju:

Anthony ima 80 godina, vragolast je i iz inata živi sam te odbija sve njegovatelje koje mu njegova kći Anne šalje. Pomoć oko oca za Anne je potrebna jer više ne može svakodnevno dolaziti u posjetu, a Anthonyjev pojam stvarnosti pomalo se raspada. Njegova sjećanja polako blijede i pitanje je koliko vlastitog identiteta i uspomena Anthony može zadržati? Kako da se Anne nosi s gubitkom oca koji još uvijek stoji živ pred njom?

Anthony se polako bori s demencijom, a Anne i njen suprug (Rufus Sewell) u njegovim se očima odjednom pretvaraju u neke druge ljude (Olivia Williams i Mark Gatiss). Anthony više ne zna što je stvarno, a što nije.

Sudeći po prvim kadrovima, ove bi uloge za Colman, a posebno za Hopkinsa, mogle donijeti i pokoji zlatni kipić na dodjelama nagrada, jer se iz prvih kadrova čini kako je pred nama oskarovska izvedba. Je li zaista tako saznat ćemo nakon 18. prosinca kada film krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala