Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.9.
Subotnja večer donosi zaista veliki izbor novijih i starijih hit filmova – i to u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 12.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.9.

SERIJE / EMISIJE

Vikinzi, HTV 2 u 22:45 sati
Vikinzi se utvrđuju u Yorku, a Ivar je naumio pošto-poto postati vođa vojske. U Kattegatu Lagertha podcijeni kralja Haralda, što će skupo platiti. Floki stiže u neku nepoznatu zemlju.

FILMOVI

Pete i zmaj, RTL u 20 sati
Godinama stari drvorezac gospodin Meacham oduševljava lokalnu djecu svojim pričama o ljutom zmaju koji boravi duboko u šumama američkog sjeverozapada. Za njegovu kćer Grace koja radi kao šumska rendžerica te priče su samo obične izmišljotine... sve dok ne sretne Petea. Pete je tajanstveni 10-godišnjak bez obitelji i doma koji tvrdi da živi u šumi s divovskim zelenim zmajem koji se zove Elliott. Prema Peteovom opisu Elliott se čini zadivljujuće sličan zmaju iz priča g. Meachama...

Trumbo, HTV 3 u 20:05 sati
Biografska drama snimljena je prema istinitoj priči o hollywoodskom scenaristu koji je zbog političkih uvjerenja bio u zatvoru te je stavljen na crnu listu. Film je nominiran za dva Zlatna globusa (najbolji glumac Bryan Cranston i najbolja sporedna glumica Helen Mirren).

San Andreas, Nova TV u 20:15 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

James Bond: Čovjek sa zlatnim pištoljem, Doma TV u 21:55 sati
U svojemu drugom nastupu kao najpoznatiji tajni agent na svijetu, Roger Moore je i najvećim nevjernim Tomama pokazao kako je doista sposoban naslijediti velikog Seana Conneryja te u paket donijeti i mnogo vlastitih karakteristika.

Greben spašenih, HTV 1 u 22:15 sati
U proljeće 1945. godine - američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istaknuo kao drugačiji. To je bio Desmond T. Doss koji je odbio nositi oružje i ubijati ljude, te je služio vojsci kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala