Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer za Netflixov film Rebecca prema gotičkom romanu Daphne du Maurier
Kristen Scott Thomas, Lily James i Armie Hammer zvijezde su filma koji je 1940. napravio i Alfred Hitchcock

Prvi trailer za Netflixov film "Rebecca" prema gotičkom romanu Daphne du Maurier

Foto: YouTube

Nova verzija poznate gotičke priče Rebecca dobila je svoj prvi trailer koji izgleda prilično zanimljivo.

Ben Wheatley režirao je film koji prati friško udanu ženu (Lily James) koja sa svojim bogatim suprugom Maximom (Armie Hammer) dolazi na njegovo ogromno englesko imanje. Ono što je počelo kao romantična priča pođe po zlu nakon što je prati duh Maximove prve supruge Rebecce . Rebecca je i dalje pojam svima koji žive na tom imanju, posebice domaćici Mrs. Danvers (Kristin Scott Thomas) za koju je ona bila Maximova prava ljubav i neće pustiti na miru novu suprugu.

1938. godine Daphne du Maurier napisala je roman Rebecca koji je ubrzo postao veliki hit diljem svijeta i prodano je 2,8 milijuna kopija u malo manje od 30 godina. Roman je dobio razne kazališne i filmske ekranizacije, a najpoznatija je svakako ona iz 1940. godine kad je legendarni Alfred Hitchcock režirao film Rebecca s Laurenceom Olivierom i Joan Fontaine u glavnim ulogama (i jedini je njegov film nagrađen Oskarom za najbolji film, samo kipić nije pripao njemu, već osnivaču i vlasniku matičnog filmskog studija).

Iako film koketira s više žanrova Wheatley ga je prvenstveno opisao kao ljubavnu priču. Scenarij za film su napisali Jane Goldman, Joe Shrapnel i Anna Waterhouse, a u ostalim ulogama su Tom Goodman-Hill, Keeley Hawes, Sam Riley i Ann Dowd.

Film Rebecca na Netflixu očekujemo 21. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala