Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkazani The Venture Bros.
Tvorac serije "The Venture Bros." na svom je Twitteru potvrdio vijest o otkazivanju

Otkazani "The Venture Bros."

Tužna vijest za obožavatelje animirane serije The Venture Bros. stigla je od tvorca serije Jacksona Publicka. Publick je na svom privatnom Twitter profilu objavio kako je vijest da je popularna animirana serija nažalost otkazana.

Publick je tu vijest objavio na Twitteru nakon što je Ken Plume, koji stoji iza knjige Go Team Venture!: The Art and Making of the Venture Bros, u raspravi na Twitteru koja je serija nepotrebno otkazana samo kratko napisao "The Venture Bros.".

Ta njegova objava pokrenula je lavinu komentara fanova, koji su se ponadali da je u krivu jer je osma sezona već bila u pripremi, no jedan od tvoraca serije ipak je potvrdio vijest: "Nažalost, istina je: Venture Bros su otkazani. Vrlo razočaravajuće vijesti smo dobili prije par mjeseci kad smo već radili na scenariju za osmu sezonu. Zahvaljujemo vama, našim fantastičnim fanovima, na 17 godina posvećenosti i strpljivosti. I, kao i uvijek, volimo vas."

Serija, iza koje stoje Publick i Doc Hammer, debitirala je na Adult Swimu 2004. godine i od onda je prikazano samo 7 sezona uz velike razmake među sezonama. Serija prati dr. Thaddeusa Rustyja Ventura, bivšeg dječaka avanturista u stilu Jonnyja Questa, koji sada vlastite sinove Hanka i Deana vodi na avanture, zajedno s njihovim tjelohraniteljem Brockom Samsonom. Ventureov zakleti neprijatelj je superzlikovac s temom leptira, koji se jednostavno naziva The Monarch.

Iako je Adult Swim odustao od nastavljanja serije, još uvijek postoji šansa da će se u moru streaming servisa naći jedan koji će preuzeti daljnju produkciju.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala