Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.9.
Današnja večer donosi nove epizode hit serija i nekoliko rado gledanih filmova

TV Preporuke dana – Petak 4.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4.9.

SERIJE / EMISIJE

Neustrašiva, HTV 2 u 21:55 sati
Kevinu počinje ponovljeno suđenje, a na Heather vrše sve veći pritisak da vrati Kevina u zatvor i zaključi slučaj. Emma pronalazi nove dokaze, ali sile izvan njezine moći rade sve kako bi osujetile njezine napore da dokaže da je Kevin nevin.

Prevaranti, HTV 2 u 22:50 sati
U nastojanju da dođu do prstena, Prevareni pod Maddienim vodstvom uzimaju nove identitete. Ezra se sprijateljuje s kolekcionarom starih vrčeva dok Max i Sally pokušavaju iskopati inkriminirajuće podatke iz Doktorova života.

FILMOVI

Zamjena, RTL u 20:30sati
Kassie je pametna i zabavna žena koja, unatoč protivljenju svog najboljeg neurotičnog prijatelja Wallyja, odluči da je vrijeme za trudnoću - čak i ako to mora učiniti sama Uz malu pomoć šarmantnog donatora Rolanda. Međutim, njezini planovi odu u potpuno krivom smjeru zbog zamjene donatora u zadnji čas Zamjene koja će se otkriti tek za sedam godina, kad Wally upozna Kassienog pomalo neurotičnog sina.

Trinaest dana, HTV 1 u 21 sat
Povijesni politički triler bavi se događajima između 13. i 28. listopada 1962. godine, poznatim pod imenom kubanska kriza. Prema tajnim snimcima američkih izviđačkih zrakoplova utvrđeno je kako su Sovjeti na Kubi instalirali ofenzivno nuklearno oružje, što je uvjetovalo brzu reakciju mladog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja i njegovih suradnika kako bi izbjegli mogući rat.

Batman se vraća, RTL u 22:35 sati
Gotham City suočen je s dvoje zastrašujućih kriminalaca. Jedan je bizarni Pingvin Oswald Cobblepot (Danny DeVito), koji se uz pomoć pokvarenoga poslovnog čovjeka Maxa Shrecka (Christopher Walken) natječe za gradonačelnika.Druga je tajanstvena Žena mačka (Michelle Pfeiffer), inače bivša tajnica Selina Kyle, koja je pad s vrha zgrade preživjela tako što je postala mačka. Jedini koji gradu može pomoći jest Batman (Michael Keaton), ali Shreckova antipropagandna mašinerija radi punom parom.

Zauvijek tvoj, Nova TV u 22:45 sati
Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu - fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala