Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mulan od prosinca dostupna svim Disney pretplatnicima bez dodatne naknade
Od danas je igrani film na Disney+ platformi premijerno dostupan za 30 dolara, a za 3 mjeseca bit će "besplatan"

"Mulan" od prosinca dostupna svim Disney pretplatnicima bez dodatne naknade

Foto: YouTube

Nakon što su u nekoliko navrata zbog pandemije koronavirusa propali planovi za američku kino premijeru igranog filma Mulan u Disneyu su donijeli odluku staviti ga na streaming, ali po dodatnoj cijeni od 30 dolara. Mnogima se to nije svidjelo.

S današnjim danom, 4. rujna, na Disney+ platformi Mulan se može premijerno pogledati za dodatnu naknadu od 30 dolara (točnije 29,99) – što mnogi smatraju previše jer pretplatnici inače mjesečno plaćaju 6,99 dolara za uslugu. Iako je trošak od 30 dolara za jednu četveročlanu obitelj manji nego odlazak u kino uz prigodne grickalice i piće, neki su ovu cijenu smatrali previsokom. Disney je i tome doskočio tako što će za točno tri mjeseca, od 4. prosinca, film Mulan postati dostupan svima bez ikakve dodatne naknade.

Ova premijerna ponuda od 30 dolara bit će moguća od danas do 2. studenog, a korisnici koji će platiti moći će filmu pristupiti neograničeno i zauvijek, što znači dok god budu Disney+ pretplatnici. U državama u kojima Disney+ nije dostupan Mulan kreće u kino distribuciju. U Kini, gdje se očekuje veliko zanimanje za film unatoč koronavirusu, film u kinima premijerno starta 11. rujna.

S cijenom od 30 dolara Disney pokušava vratiti barem dio budžeta za film koji je iznosio nemalih 200 milijuna dolara. U režiji Niki Caro riječ je o igranoj verziji omiljenog animiranog klasika Mulan iz 1998. godine i prati mladu ratnicu iz Kine koja se mora pretvarati da je muškarac kako bi spasila svog starog oca od vojne službe. U glavnim ulogama su Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, Jet Li, Jason Scott Lee, Yoson An, Tzi Ma i Rosalind Chao.

Igranu avanturu Mulan od danas možete premijerno pogledati i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala