Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona reality serije Bear Grylls: Misija Preživljavanje
Brutalna ekspedicija u jednu od najopasnijih divljina svijeta u novoj sezoni na Doma TV

Druga sezona reality serije "Bear Grylls: Misija Preživljavanje"

Doma TV od utorka, 8. rujna na male ekrane donosi drugu sezonu napete reality serije Bear Grylls: Misija Preživljavanje u kojoj sedam slavnih kandidata prihvaća izazov života i upušta se u brutalnu ekspediciju južnoafričkom unutrašnjosti iz koje samo jedan od njih može izaći kao pobjednik.

Sedmero slavnih, prevođeni proslavljenim ekspertom za preživljavanje Bearom Gryllsom, bačeno je u jednu od najopasnijih divljina svijeta, južnoafričku unutrašnjost. Kreću na jedinstvenu 12-dnevnu misiju, a samo će najhrabriji uspjeti doći do kraja ove brutalne ekspedicije. Moraju prijeći opasne planine, pronaći u divljini hranu i pojesti je, sagraditi sklonište i zapaliti vatru dok se kreću prema obali, gdje ih čeka sigurno mjesto. Od spuštanja užetom iz helikoptera i držanja za strme litice do snalaženja u spaljenim ravnicama i jedenja moljaca, gledatelji će svjedočiti junačkoj pustolovini kroz divljine Južne Afrike koje ne opraštaju.

Bear traži osobu dovoljno odlučnu da podnese i savlada psihički i fizički napor ovog putovanja te izazove na koje naiđu. Na kraju svake epizode, Bear će eliminirati jednu osobu, a na kraju sezone ostat će troje finalista, od kojih će samo jedan ponijeti titulu pobjednika. Pomaže mu dvoje najpouzdanijih stručnjaka za preživljavanje: planinarski vodič Meg Hine i bivši komandos Scot Heffield. Glumac Neil Morrissey, koreograf i sudac iz Dancing on Ice Jason Gardiner, glumica Michelle Collins, kazališna i filmska zvijezda Samantha Banks, bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije i izbornik U-21 Stuart Pearce, glumica Chelsee Healey te engleska nogometašica i kapetanica nogometne momčadi Arsenal Alex Scott čine ovaj ekspedicijski tim.

U prvoj epizodi Bear skače padobranom iz helikoptera i sastaje se sa slavnima koji ga čekaju tri kilometra niže. U safari-kampu slavni se pripremaju za predstojeću pustolovinu mokreći u boce. Stručnjak za preživljavanje Scott okuplja slavne i vodi ih do mjesta izvlačenja. Njihovo putovanje započinje uzlijetanjem, pričvršćeni su za uže dok ih podižu 180 metara iznad Bushvelda. Bear to opisuje kao „doslovno čupanje iz zone komfora i bacanje u pakao“. Od zone spuštanja Bearova desna ruka Meg vodi slavne na planinu, a na vrhu ih čeka Bear. Moraju se nositi s nepredvidivim vremenom jer temperature padaju od sunčanih 24 stupnjeva do kišovitih i prohladnih 12 stupnjeva u samo sat vremena. Bear im tumači prvu misiju: dva tima, dva kompasa, dva mjesta s opremom. Potrebno ih je pronaći i spakirati ono nužno za 12-dnevnu ekspediciju.

Uzbudljive avanture neustrašivog Beara Gryllsa i poznatih kandidata ne propustite pratiti od 8. rujna na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala