Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


17. sezona Uvoda u anatomiju počinje sa snimanjem
Možda ove jeseni nećemo gledati omiljenu medicinsku seriju, ali barem kreće snimanje nove sezone

17. sezona "Uvoda u anatomiju" počinje sa snimanjem

Foto: YouTube

Ekipa Uvoda u anatomiju vraća se na set!

Podsjetimo, produkcija serije je bila zaustavljena još u ožujku zbog trenutne pandemije koronavirusa pa je 16. sezona imala četiri epizode manje od planiranog te se nije znalo kad će se moći nastaviti snimanje sljedeće sezone. Potvrda je stigla prije otprilike tjedan dana kad je ABC objavio svoj nepotpuni jesenski raspored među kojim više nije Uvod u anatomiju kao što je to bilo zadnjih godina, točnije od druge do 16. sezone.

Variety ekskluzivno donosi kako će produkcija prve dvije epizode 17. sezone početi sa snimanjem već sljedeći tjedan u Los Angelesu, s tim da se još ne zna kad bi cjelokupna sezona mogla doći na male ekrane – navodno je u planu do kraja ove godine.

Početkom kolovoza glavna zvijezda serije Ellen Pompeo na svom je Twitteru napisala da bi produkcija mogla krenuti za nekoliko tjedana, no do jučer nije bilo nikakve službene potvrde.

O 17. sezoni zasad znamo da će se dotaknuti teme o koronavirusu jer je jedna od izvršnih producentica Krista Vernoff rekla da ovako dugovječna medicinska drama jednostavno ne može ignorirati jedinstvenu zdravstvenu priču naše generacije.

Budući da je i inače praksa da stvarni liječnici i zdravstveni djelatnici sa scenaristima dijele svoja iskustva i znanja, ne sumnjamo da će u novoj sezoni biti različitih stvarnih i dirljivih priča koje su povezane s pandemijom koronavirusa.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala